“Βλέπει” Άγγελο Αργύρη ο Ολυμπιακός Βόλου

Ένα ακόμη όνομα που έρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι αυτό του 29χρονου Άγγελου Αργύρη, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία ως στόπερ ή ανασταλτικός μέσος.
Ο Αργύρης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Νίκη, ακολούθησε η παρουσία του στους Νέους Αθλητές Νίκης και τον Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ επιστρέφοντας στη Νίκη πανηγύρισε μαζί της την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ το 2014. Στη μεγάλη κατηγορία πρόλαβε να καταγράψει οκτώ συμμετοχές, πριν την αποχώρηση των «κυανολεύκων».
Στη συνέχεια μετακόμισε στη Γερμανία και για ενάμισι χρόνο αγωνίστηκε στην ερασιτεχνική ομάδα της Βέρντερ Βρέμης. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή για την Βάισε Φλένσμπουργκ, ενώ ο επόμενος χρόνος τον βρήκε στην Πολωνία και την Κορόνα Κίελτσε. Την επόμενη διετία έπαιξε ξανά στη Γερμανία. Πρώτα στην Όλντενμπουργκ (24 συμμετοχές) και μετά ξανά στη Βάισε Φλένσμπουργκ (23 συμμετοχές και τέσσερα γκολ).
Η περίοδος 2020-21 τον βρήκε στην Ελλάδα και στην ομάδα με την οποία έγινε γνωστός, τη Νίκη. Έπαιξε σε 14 αγώνες της Φούτμπολ Λιγκ με την κυανόλευκη φανέλα, προτού γυρίσει στη Γερμανία για λογαριασμό της Σβαρτ-Ράις Ρέντεν με την οποία αγωνίστηκε σε 20 ματς πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Τον περασμένο Ιανουάριο αποκτήθηκε από την Αγία Άννα και τη βοήθησε σημαντικά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, αφού από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα πήρε αμέσως φανέλα βασικού. Αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια και σημείωσε δύο γκολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις