Μελισσανίδης: «Δεν φεύγω από την ΑΕΚ, δεν πάω πουθενά»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με δήλωσή του στην εφημερίδα «Live Sport» διέψευσε τα σενάρια ότι πουλάει την ΑΕΚ και αποχωρεί.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορες φήμες περί αποχώρησης του Δημήτρη Μελισσανίδη από την ΑΕΚ, ο οποίος ψάχνει αγοραστή. Με την «OPAP Arena» έτοιμη, την ομάδα στρωμένη, πολλοί θεώρησαν ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ωστόσο δεν δείχνει καμία διάθεση να φύγει «από τη μεγάλη του αγάπη».

Αυτό ξεκαθάρισε με δήλωσή του στον Βασίλη Βέργη και την εφημερίδα «Live Sport», καθώς πλέον απολαμβάνει την ομάδα που έχει φτιάξει και τις επιτυχίες των παικτών του Ματίας Αλμέιδα. Και μετά το φετινό νταμπλ, όνειρο και στόχος του είναι να δει την ΑΕΚ να κάνει πορεία στην Ευρώπη, με τον ίδιο να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να την ενισχύσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη: «Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά. Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από την ΑΕΚ. Όποιοι διαδίδουν αυτές τις ανοησίες, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εγώ θα είμαι εδώ και θα καμαρώσω την ΑΕΚ της Ευρώπης.

Να ξέρετε κάτι: οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ιδιοκτήτες, ανήκουν στον λαό τους. Κάποια στιγμή όλοι εμείς φεύγουμε από αυτές. Όμως για μένα δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από τη μεγάλη μου αγάπη. Απολαμβάνω το νέκταρ που μας πρόσφερε φέτος η ομάδα του Αλμέιδα και υπόσχομαι ότι την επόμενη σεζόν θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχυθούμε και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις