Τριάρα του Ηρακλή στον ΠΑΟΚ | Τα στιγμιότυπα (video)

Με δύο γκολ του Άλεξιτς και ένα του Τομάς ο ΠΟΤ Ηρακλής νίκησε 3-0 τον ΠΑΟΚ Β εκτός έδρας και αναρριχήθηκε στην 3η θέση.

Την παράδοση που τον θέλει να μη χάνει από τον ΠΑΟΚ Β διεύρυνε την Παρασκευή (26/05) στην αυλαία της 27ης αγωνιστικής ο ΠΟΤ Ηρακλής. Την ίδια ώρα που οι Κυανόλευκοι βλέπουν τις διοικητικές εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και το μέλλον τους αβέβαιο, βρήκαν το κουράγιο και επικράτησαν 3-0 στο γήπεδο του Μακεδονικού με δύο γκολ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Κόστα Άλεξιτς και ένα του δημιουργού των δύο τερμάτων, Ματίας Τομάς.

 

Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΟΤ Ηρακλής αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, στο +1 από τον ΠΑΟΚ Β.

Ο ΠΟΤ Ηρακλής πατούσε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και είχε καλύτερες στιγμές από τους τυπικά γηπεδούχους. Στο 6′ ο Άλεξιτς αστόχησε με κεφαλιά και στο 23′ είχε δοκάρι με σουτ. Στο 37′ ο Μπαλωμένος μπλόκαρε τη μπάλα σε σουτ του Σίλβα. Ο ΠΑΟΚ Β ισοφάρισε τα δοκάρια στο 39′ με δυνατό σουτ του Νινούα.

 

Οι φιλοξενούμενοι εν τέλει πιστοποίησαν την ανωτερότητά τους με γκολ στο 45’+2′. Από σέντρα του Τομάς από δεξιά ο Άλεξιτς έπιασε το σουτ εντός περιοχής και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Β προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως δεν δημιούργησε την παραμικρή απειλή στην εστία του Παλαβράκη. Αντίθετα, ο Τομάς στο 70′ είδε τον Μπαλωμένο να αποκρούει εντυπωσιακά τη μπάλα σε σουτ του επιχείρησε. Δεν μπόρεσε, ωστόσο, να κάνει το ίδιο στο 76′, όταν ο Άλεξιτς με ωραία ενέργεια και σουτ «εκτέλεσε» τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου του Βορρά.

Στις καθυστερήσεις ο Άλεξιτς ήταν αυτός που δημιούργησε, ώστε ο Τομάς με δυνατό σουτ να διαμορφώσει το 0-3 και να «υπογράψει» την πιο βαριά φετινή ήττα της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ Β – ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 0-3
Σκόρερ: 45’+2′, 76′ σουτ Άλεξιτς, 90’+2′ σουτ Τομάς
Δοκάρι: 39′ Νινούα – 23′ Άλεξιτς

ΠΑΟΚ Β (Μίροσλαβ Σνάουτσνερ): Μπαλωμένος, Μελετίδης (57′ Γκορντεζιάνι), Κωττάς, Μορικέλι (46′ Παναγιώτου), Κιτσάκης (67′ Σελιμάι), Ουεντραόγκο, Νινούα (46′ Γρόσδης), Τασιούρας, Χατζηστραβός, Δαρέλας, Μπράντονιτς (77′ Σπυράκος).

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Παπαστεριανός, Σιούτας, Βιτλής, Πανάγου (84′ Τότσκα), Άλβαρεζ (67′ Δοϊρανλής), Σίλβα (84′ Χειρίτραντας), Πατράλης (67′ Δόρης), Τομάς, Κουντουριώτης (57′ Κούστα), Άλεξιτς.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις