Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Β. ο Ιακωβίδης

Ο 23χρονος στόπερ Μάνος Ιακωβίδης, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια παίζει στον Θησέα, είναι ένας από τους παίκτες που σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο νέος προπονητής Στέλιος Αρσένος σίγουρα γνωρίζει τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή, ενώ και όσοι στον Ολυμπιακό δεν τον ήξεραν σίγουρα θα τον είδαν στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ ανάμεσα στις δύο ομάδες όπου η απόδοσή τους ήταν εξαιρετική.
Ο Ιακωβίδης κατάγεται από τις Σέρρες και πρώτη του ομάδα ήταν η Δόξα Λιθοτόπου, ενώ κάτοικος Μαγνησίας έγινε από το καλοκαίρι του 2018 όταν εντάχθηκε στην Κ19 του Βόλου. Στη συνέχεια συνέδεσε το όνομά του με τον Θησέα του οποίου αποτέλεσε βασικό στέλεχος για μία τριετία στη Γ’ Εθνική, καθώς και στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.
Θυμίζουμε ότι για τον Ολυμπιακό έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα όπως των Κώστα Οικονόμου, Πέτρου Αγιασιώτη, Δημήτρη Ζάχου, που ως τα μέσα της φετινής περιόδου αγωνίστηκαν στον Μαγνησιακό, καθώς και του Άγγελου Αργύρη που από τον περασμένο Ιανουάριο έως το τέλος της περιόδου ενίσχυσε την Αγία Άννα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις