Παίκτες με μεταπωλητική αξία αναζητούν στον Βόλο

Η ΠΑΕ Βόλος είναι από τις ομάδες που έχουν θετικό ισοζύγιο, όσον αφορά τα έσοδα όλης της χρονιάς, σε σχέση και τα έξοδα, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Το γεγονός ότι το βολιώτικο συγκρότημα ήταν στην 6η θέση, όσον αφορά τα εισιτήρια, δίνει τη δυνατότητα στην ΠΑΕ να έχει ένα καλό αποθεματικό στο ταμείο της.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Βόλος θα φροντίσουν και φέτος να φέρουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές ικανούς να κάνουν τη διαφορά, έχοντας και μεταπωλητική αξία. Ήδη τα άτομα που ασχολούνται με το σκάουτινγκ έχουν εντοπίσει ποδοσφαιριστές και οι συζητήσεις έχουν αρχίσει. Σύντομα θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις που θα αφορούν την απόκτηση κάποιων παικτών, με τους οποίους οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο.
Θυμίζουμε, ότι κατά τους τελευταίους μήνες οι άνθρωποι του Βόλου φρόντισαν να ταξιδέψουν στην ιβηρική χερσόνησο και όχι μόνο, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και το σίγουρο είναι, πως στην ομάδα θα έρθουν ποδοσφαιριστές σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, έχοντας “γεμάτες” χρονιές με τις ομάδες τους.
Επίσης, θα ξεκαθαρίσει άμεσα και ποιοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ δεν θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του Βόλου τη νέα χρονιά, καθώς θα έχουμε και νέες αποχωρήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις