Συνεχίζουν οι ίδιοι, ενημερωτική η Γ.Σ. της 15ης Ιούνη

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν τον κόσμο της Νίκης πως η ποδοσφαιρική ομάδα θα “τρέξει” από το υπάρχον Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής εξέδωσε ο βολιώτικος Σύλλογος. Χαρακτηρίζει ανούσιες τις συζητήσεις που πραγματοποιούνται από ανθρώπους που είχαν την πρόθεση να ξαναδώσουν το χαμένο κύρος στην ποδοσφαιρική Νίκη ενώ ορίζει την Γενική Συνέλευση στις 15 Ιουνίου, η οποία θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, καθώς οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί.

Η σχετική ανακοίνωση:

“To Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου “Η ΝΙΚΗ”, αφού παρήλθε άπρακτη η αρχική προθεσμία που είχε θέσει για την κατάθεση οποιασδήποτε πρότασης σχετικά με την λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας κατά την νέα αγωνιστική περίοδο και με δεδομένο ότι ακόμη και η εκπροθέσμως εκφρασθείσα επιθυμία μέλους του αποδείχθηκε εντελώς προσχηματική και παρελκυστική, αποφάσισε όπως συνεχίσει τον προγραμματισμό του για την δημιουργία μιας ομάδας που θα εκπροσωπεί και πάλι επάξια τον Βόλο και την Μαγνησία στα εθνικά πρωταθλήματα.

Άλλωστε, τα χρονικά περιθώρια για τις απαραίτητες κινήσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένα και δεν υπάρχει η πολυτέλεια αφιέρωσης χρόνου σε ανούσιες συναντήσεις και συζητήσεις που – σε καμμία περίπτωση – δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς του συλλόγου, τους οποίους όλοι οι εκλεγέντες σύμβουλοι τάχθηκαν να υπηρετούν.

Παράλληλα, το Δ.Σ. αποφάσισε την διενέργεια έκτακτης γενικής συνέλευσης την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, με αντικείμενο την ενημέρωση των μελών του συλλόγου για τις αποφάσεις που θα ληφθούν για την λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας κατά την νέα περίοδο.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις