Θ. Χρυσοχού: Απόφαση για να μην υπάρχουν υποψίες για μεθοδεύσεις

Οι συνεχόμενες αναβολές και διαβουλεύσεις, σχετικά με το πότε και που θα διεξαχθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση Ν.Α Νίκης και Ανθ. Γαζή, αποτέλεσαν την αιτία πολλών σχολίων, ανακοινώσεων ή και τοποθετήσεων από τις δυο εμπλεκόμενες ομάδες κι όχι μόνο. Σ’ αυτό το πλαίσιο αντιδράσεων- σχολιασμών, υπήρξε δήλωση του προπονητή του Τοξότη, Αθανάσιου Χρυσοχού…

καθώς ο Τοξότης εμπλέκεται έμμεσα σε όλη αυτή τη διαδικασία, αποτελώντας μια από τις ομάδες που περιλαμβάνονται στα σενάρια ανόδου. Η δήλωση που είναι σε εξαιρετικό ύφος και αναδεικνύει το ανάλογο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του ιστορικού Τοξότη, αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος «toxotisvolou.ucoz.com» και σας την παραθέτουμε αυτολεξεί:
«Μετά από τα διαδραματισθέντα το τελευταίο 24ωρο σχετικά με την ημερομηνία και έδρα του εξ’ αναβολής αγώνα Νέοι Αθλητές Νίκης-Άνθιμος Γαζής και κατόπιν της αναφοράς του ονόματος της ομάδας μας σε δημοσιεύσεις τρίτων , ο προπονητής της ομάδας μας Θανάσης Χρυσοχού κάνει την εξής δήλωση:
“Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι πραγματικά, οι αλλεπάλληλες αλλαγές έδρας και ημερομηνίας διεξαγωγής του πολύ σημαντικού αγώνα μεταξύ δύο από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, των Ν. Α. Νίκης και του Άνθιμου Γαζή Μηλεών, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα καχυποψίας, νευρικότητας και παρεξήγησης (λανθασμένα), ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες.
Αυτό συμβαίνει, γιατί υπάρχει η πιθανότητα, η Τρίτη και η Τέταρτη θέση να οδηγήσουν σε άνοδο στην Α’ τοπική Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ. Αυτό, από μόνο του καθίσταται ιδιαιτέρως σημαντικό, λόγω της απολύτου απαξίωσης του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής.
Πρέπει να διευκρινίσουμε όμως, ότι αντιλαμβανόμαστε το δίκαιο του αιτήματος της ομάδας του Άνθιμου Γαζή, να μην αγωνιστεί σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα, ημέρα Πέμπτη, που λόγω του εργάσιμου αυτής, θα είχε πολλές απουσίες και θα ήταν άδικο να μην μπορέσει να διεκδικήσει την πιθανή άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, όντας αποδεκατισμένη. Είμαστε σίγουροι ότι αυτός είναι ο λόγος που ζήτησε την αναβολή του παιχνιδιού και δεν πιστεύουμε σε καμία περίπτωση ότι το έκανε για να αδικήσει την ομάδα μας , με το να αγωνιστεί μετά τη λήξη του πρωταθλήματος με τους «αδιάφορους» Ν. Αθλητές Νίκης.
Όπως επίσης πρέπει να διευκρινίσουμε, ότι δεν περνάει καν από το μυαλό μας ότι οποτεδήποτε και να γινόταν το παιχνίδι, θα μπορούσαν οι Ν. Αθλητές Νίκης, να είναι «αδιάφοροι». Δεν το επιτρέπει άλλωστε το πάρα πολύ βαρύ σήμα της ομάδας, το ήθος και η αξία του προπονητή τους, κ. Παρισάκη, καθώς και το ταλέντο και η δίψα για ποδόσφαιρο των ποδοσφαιριστών της ομάδας, που να θυμίσουμε ότι μετά την ήττα τους στο μεταξύ μας παιχνίδι στο δεύτερο γύρο, οι περισσότεροι από αυτούς έφυγαν από το γήπεδο βουρκωμένοι.
Επειδή και για μας, από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε σ’ αυτήν την ομάδα, ο στόχος ήταν, αν τυχόν καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην πρώτη κατηγορία, εκεί που νομίζουμε ότι αυτός ο σύλλογος αξίζει να βρίσκεται, αυτό να συμβεί γιατί το αξίζουμε !!! και όχι να συμβεί «με κάθε τρόπο».
Πιστεύουμε, ότι η λύση που έδωσε η ΕΠΣΘ, να γίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι το Σάββατο, και να αναβληθεί ολόκληρη η τελευταία αγωνιστική, είναι η καλύτερη δυνατή, ώστε να μην υπάρχουν υποψίες και υπόνοιες για μεθοδεύσεις.
Και για να μην κοροϊδευόμαστε, εμείς θα έχουμε το μυαλό μας, το Σάββατο, στο Π. Μαγουλάς και το ενδιαφέρον μας θα είναι πολύ μεγάλο.
Αυτό που πραγματικά επιθυμούμε, είναι, το αποτέλεσμα να μας εξασφαλίσει μία θέση στην τετράδα.
Αυτό που πραγματικά είναι δίκαιο, είναι οι Ν. Αθλητές να βρίσκονται του χρόνου στην Α’ κατηγορία, γιατί μέσα στα γήπεδα έχουν ήδη κερδίσει 6 βαθμούς περισσότερους από αυτούς που γράφει ο βαθμολογικός πίνακας.
Αυτό που θέλουμε να ευχηθούμε, είναι το αποτέλεσμα να αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες των παιδιών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Καλό παιχνίδι να έχετε!!! “
Θανάσης Χρυσοχού

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις