Συγκλονίζει η μάνα του 47χρονου Βολιώτη που “έφυγε” σε λίγες ώρες: «Έμαθα τυχαία ότι πέθανε»

Μία τραγωδία βιώνει εδώ και λίγες ώρες μία 75χρονη γυναίκα από τον Βόλο, η οποία έχασε τον 47χρονο γιο της μέσα σε δύο ημέρες!

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, ο 47χρονος ναυτικός με καταγωγή από το Κεραμίδι αισθάνθηκε δυσφορία και έκανε εμετό, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι τους.

Τότε, αποφάσισε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου για εξετάσεις κι εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα. Όλα συνέβησαν την Παρασκευή το πρωί. Στις 22.00 το βράδυ αποφασίζεται από τους θεράποντες ιατρούς του “Αχιλλοπουλείου” η μεταφορά του στη στεφανιαία μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, χωρίς να λάβει γνώση η ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία επέστρεψε στο σπίτι της, στη Ν. Ιωνία Βόλου και ζούσε με την αγωνία για την πορεία της υγείας του γιου της.

Στις 23.20 ο άτυχος Νικόλαος Βαϊτσης, καταλήγει, όμως κανείς δεν ειδοποιεί τη μητέρα του, η οποία σήμερα το πρωί προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει με την αρμόδια κλινική του Νοσοκομείου Βόλου για να ενημερωθεί για την πορεία υγείας του γιου της. Τότε, μετά από ταλαιπωρία και ανθρώπους που δε γνώριζαν τίποτα, ενημερώθηκε, σχεδόν κατά λάθος, ότι ο γιος της διακομίστηκε στη Λάρισα κι εκεί πέθανε.

Το σοκ ήταν ισχυρό και η γυναίκα μιλώντας στο TheNewspaper.gr επισημαίνει ότι έχασε το παιδί της μέσα σε λίγες ώρες, χωρίς καν να έχει την ευαισθησία κάποιος να την ενημερώσει. “Το έμαθα τυχαία. Αν δεν τηλεφωνούσα, δε θα ήξερα ακόμα ότι το παιδί μου έφυγε από τη ζωή” είπε.

Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα γίνει σήμερα (28/5).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις