Με στόχο τη ΝΙΚΗ και την 3η θέση κόντρα στον Αλμωπό

Με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς που θα της δώσει τη δυνατότητα να φτάσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα παραταχθεί η Νίκη, σήμερα στις 4 μ.μ., στο Πανθεσσαλικό, κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής για την SL2. Οι κυανόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί ώστε να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο μία χρονιά που “στράβωσε” από νωρίς, κρατώντας την ομάδα μακριά από την κορυφή.

Το ματς θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους καθώς η Νίκη θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική από την ποινή που της επιβλήθηκε για τα επεισόδια με την ΑΕΛ.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή οι οποίοι είναι οι εξής:Μπάγιτς, Μισυρλής, Τοπαλίδης, Κάσσος, Ανδρέου, Λογαράς, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Μέτσε, Κριμιτζάς, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Κρητικός, Ολαϊζόλα, Μιράντα, Τζιώρας, Σιαφά, Ροχάνο

Την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού,  θα διευθύνει ο Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι Αναστάσιος Φραγιός και Πέτρος Πάτρας από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Κουζάκης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις