Βούλγαρης: «Χρειαζόμαστε βοήθεια!»

Έκκληση στον κόσμο της Νίκης έκανε ο πρώην πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, κ. Βούλγαρης, να συνεισφέρει όπως μπορεί στην προσπάθεια στην οποία, όπως ανέφερε, μπαίνει και πάλι μπροστά. Στην τηλεφωνική του παρέμβαση στο ραδιόφωνο του Blue Star και στον Γιώργο Μαστρογιάννη, τόνισε πως δεν γίνεται το νέο εγχείρημα να στηριχθεί σε 2-3 ανθρώπους και χρειάζονται πολύ περισσότεροι ώστε να στεφθεί από επιτυχία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Βούλγαρης στο ραδιόφωνο του BlueStar:

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν μπαίνει και πάλι μπροστά στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης, απάντησε: «Δεν γίνεται διαφορετικά» ενώ έκανε έκκληση για να βοηθήσει ο κόσμος όπως μπορεί: «Η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου. Δεν γίνεται πάλι με 2-3 άτομα να ξαναβγεί η χρονιά. Θέλουμε άτομα. Όπως μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Δεν είναι τα λεφτά. Θέλουμε άτομα. Ο καθένας να βάλει από ένα λιθαράκι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να ξεκινήσουμε από σήμερα»

Για τους αποκλεισμούς από την ομάδα:

«Αν έρθει κάποιος και του κλείσουμε την πόρτα, τότε να βγούμε και να πούμε κουβέντες. Εγώ είμαι ανοιχτός σε όλους. Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, είμαστε εδώ και η πόρτα μας είναι ανοιχτή. Χρειαζόμαστε ΒΟΗΘΕΙΑ! Αυτό που λέω είναι σαφές και πιστεύω πως είναι και κατανοητό. Όλοι μαζί. Αν διώξουμε κάποιον, ας βγει και να πει: εγώ πήγα να βοηθήσω και μου είπαν δεν σε θέλουμε. Όπως μπορεί να βοηθήσει ο καθένας»

Για ενδεχόμενη μεταφορά των γραφείων στο κέντρο του Βόλου:

«Είναι κοστολόγιο. Είναι πολύ δύσκολο. Αν έρθουν κι άλλα άτομα και μπορούν να βοηθήσουν να το κάνουμε. Αρκεί να μπορούμε να το κάνουμε. Αν μαζευτούμε πολλά άτομα μπορούμε να κάνουμε “παπάδες”. Με λίγα άτομα δεν γίνεται. Επαναλαμβάνω θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου. Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Για να γίνει η οργάνωση, χρειάζονται άτομα. Διαφήμιση, ακαδημίες, πολλά πράγματα. Χρειαζόμαστε άτομα! Απλό κόσμο. Όλοι μαζί. Αν έρθει κάποιος και τον διώξουμε εγώ είμαι υπόλογος. Το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό 24 ώρες, να με πάρει και να βρεθούμε και να πούμε τα πάντα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις