Λευκή ισοπαλία στην “αγγαρεία” του Πανθεσσαλικού (pics)

Σ’ ένα ματς που γρήγορα θα ξεχάσουν όσοι το παρακολουθήσαν, Νίκη και Αλμωπός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ. Ο Αλμωπός πανηγύρισε τον βαθμό της ισοπαλίας, με τους γηπεδούχους να κάνουν αγγαρεία, έχοντας ελάχιστες καλές στιγμές στο παιχνίδι.

Ο Αλμωπός τέσσερα ματς πριν το φινάλε ήθελε να μην φύγει με άδεια χέρια από το Πανθεσσαλικό καθώς ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στην κατηγορία και τη νέα χρονιά. Τα κατάφερε σχετικά εύκολα, με το πολυπρόσωπο τείχος που έστησε ο Γιώργος Τυριακίδης στην άμυνα να κρατά μακριά τους επιθετικούς της Νίκης.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν βρήκε ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα, έλειψαν οι εμπνεύσεις του Μιράντα και του Κρητικού με αποτέλεσμα το μεγάλο ποσοστό κατοχής της μπάλας να καταστεί ανούσιο.

Το ματς

Σ’ ένα μέτριο από πλευράς θεάματος πρώτο ημίχρονο Νίκη και Αλμωπός έμειναν στο 0-0 με τις φάσεις μπροστά στις δυο εστίες να μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Παρά τη συνεχή κατοχή της μπάλας από τους παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αλμωπός χρειάστηκε 5 λεπτά για να περάσει τη μεσαία γραμμή του γηπέδου, η Νίκη απείλησε ουσιαστικά μόλις δύο φορές στο πρώτο 45λεπτο.

Στο 19′ ο Μιράντα εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ντόκιτς. Άστοχος και ο Κρητικός πέντε λεπτά αργότερα που από πλάγια θέση και το ύψος της μικρής περιοχής τράνταξε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 35′ ο Αλμωπός έκανε αισθητή και επιθετικά την παρουσία του, όταν ο Παρασκευάς από καλή θέση μέσα στην περιοχή της Νίκης, με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπάγιτς.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους όλοι πίστεψαν πως το παιχνίδι θα παρουσιάσει διαφορετικό ρυθμό καθώς οι δύο ομάδες κατέγραψαν δύο καλές στιγμές σε διάστημα δύο λεπτών. Αρχικά ο Αλμωπός απείλησε στο 46′ όμως το σουτ του Πέττα εξουδετέρωσε εύκολα ο Μπάγιτς. Η Νίκη απάντησε με τον Κρητικό στο 48′. Ο Μιράντα έκανε το μπάσιμο από πλάγια, πάσαρε όμορφα στον Κρητικό, όμως ο επιθετικός της Νίκης αστόχησε από τη γωνία της μικρής περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και παρά τις αλλαγές η Νίκη δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Εξαίρεση στο χαμηλό τέμπο του αγώνα το δυνατό σουτ του Γαβριηλίδη από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή που έβγαλε δύσκολα ο Ντόκιτς στο 72′ και το σουτ του Τσιμπούκα μέσα από την περιοχή που κόντραρε σε σώματα, δέκα λεπτά αργότερα. Μέχρι το τελικό σφύριγμα του κ. Αγγελάκη δεν άλλαξε κάτι με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις

Νίκη Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Ανδρέου, Κάσσος, Κυριακίδης (84′ Ροχάνο), Κριμιτζάς (46′ Παναγιωτίδης), Τσουκαλάς (70′ Γαβριηλίδης), Κρητικός (70′ Ολαϊσόλα), Μιράντα, Τζιώρας

Αλμωπός Αριδαίας (Γ. Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης Μακρυδάκης, Τσιμπούκας, Ασλαμπάλογλου, Παρασκευάς (77′ Κ. Κυριακίδης), Κέρθι, Έππας, Πέλκας (68′ Ρίβας), Τσιπούρας (68′ Πατρινός), Πέττας (90′ Β. Παπαδόπουλος)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις