Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιλογές από 3ο τελικό και Βέλγιο

Αρκετές αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο Βέλγιο, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κουπόνι. Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να έχουμε και στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο τρίτο μεταξύ τους ματς για τους τελικούς της Α1. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, όλες τις αποδόσεις για τα παιχνίδια στο κουπόνι του πάμε στοίχημα μπάσκετ!

Με το No Goal στο Βέλγιο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σαρλερουά – Γκενκ, όπου επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 2.00. Πανάξια πρόκριση πήρε η Σαρλερουά στον τελικό των πλέι οφ, καθότι ξεπέρασε το εμπόδιο της Κορτράικ με δύο νίκες. Μετά το 1-0 εντός έδρας, ακολούθησε το 1-2 της ρεβάνς, όπου οι «ζέβρες» προηγήθηκαν στο 53’ με το 22ο φετινό γκολ του Περμπέ και «κλείδωσαν» την επιτυχία τους. Έπρεπε να δεχτούν τρία γκολ για να αποκλειστούν, αυτό δε συνέβη ποτέ και έτσι στο φινάλε εκμεταλλεύτηκαν την απογοήτευση της Κορτράικ και πήραν τη νίκη. Μπαίνουν στα παιχνίδια με την Γκενκ ως αουτσάιντερ, καθότι ο αντίπαλος είναι πιο ποιοτικός και σαφώς πιο επικίνδυνος σε σχέση με την Κορτράικ. Διευρύνθηκε το αήττητο των γηπεδούχων στα τελευταία 7 παιχνίδια (5-2-0), προέρχονται από 5/6 νίκες, όπου σκόραραν συνολικά 14 γκολ. Έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα πλέι οφ η Γκενκ, από την πλευρά της, τερμάτισε στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 5-1-4, υπέστη εκτός έδρας τις 3/4 ήττες της. Προσπάθησε για την υπέρβαση την τελευταία αγωνιστική, όπου χρειαζόταν εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Γάνδη για να την προσπεράσει και να τερματίσει στην 3η θέση, αποφεύγοντας τα μπαράζ. Έμεινε στο 0-0 και έτσι μπαίνει στις «μάχες» με τη Σαρλερουά, έχοντας τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, τόσο διότι θεωρητικά είναι ανώτερη ομάδα, όσο και επειδή έχει τη ρεβάνς στην έδρα της.

Με +7.5 ο Παναθηναϊκός

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με μπάσκετ και με την αναμέτρηση του ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όπου επιλέγουμε τους φιλοξενούμενους με +7.5, σε απόδοση 1.80. Η συνέχεια των τελικών δίνεται απόψε στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό που ανέκτησε το πλεονέκτημα της έδρας να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και να έχει την ευκαιρία να πάρει το πρώτο του προβάδισμα. Η αντίδραση που έβγαλε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή ήταν κάτι πρωτόγνωρο αφού στο παρελθόν αν συνέβαινε το ίδιο, δηλαδή «σπάσιμο» έδρας από τον πρώτο κιόλας αγώνα από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός δεν είχε ποτέ το σθένος να ανατρέψει την κατάσταση. Το πιθανότερο σενάριο για απόψε είναι να δούμε εκ νέου έναν κλειστό αγώνα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Με δύο πόντους διαφορά επικράτησε ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ χάρη σε ένα τρίποντο του Φώτση κυρίως, με δύο πόντους διαφορά επικράτησε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ χάρη σε ένα τρίποντο του Σπανούλη στη λήξη. Με τα τωρινά δεδομένα, την κούραση των ομάδων, το γεγονός ότι τα σύνολα γνωρίζονται απόλυτα μεταξύ τους και την παρουσία του Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται τέτοιου είδους αγώνες, το +7.5 που προσφέρεται στον Παναθηναϊκό σε απόδοση 1.80 φαίνεται τεράστιο. Δεν θα ψάξουμε αλλού και θα πάμε με την επιλογή του Παναθηναϊκού +7.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις