Κατσαρός: «Μας πέταγαν νεράντζια, πέτρες και μπουκάλια»!

Μια μέρα μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα μπαράζ του Αιγάλεω με την Προοδευτική, ο πρόεδρος των «βυσσινί» Βασίλης Κατσαρός, σπάει την σιώπη του στο SDNA και αναφέρεται στα επεισόδια πριν αλλά και μετά το παιχνίδι.

Πως ξεκίνησαν τα επεισόδια;

«Κοιτάξτε επεισόδια είχαμ από την στιγμή που φτάσαμε στο γήπεδο. Παρά την προσπάθεια 2-3 ανθρώπων από την διοίκηση του Αιγάλεω, δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τα επεισόδια. Μας επιτέθηκαν φτάνοντας στο γήπεδο φίλοι του Αιγαλεω με νεράντζια, πέτρες και μπουκάλια και μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, κάποιος Παλτόγλου που θέλει να λέγετε και πρόεδρος του Αιγάλεω, έκρινε το ποιός πρέπει να μπει από την αποστολή μας με συνέπεια να μείνει έξω ο δεύτερος φροντιστής της ομάδας και ο φυσιοθεραπευτής».

Ποιός πιστεύετε ότι ήταν ο λόγος που έγιναν τα επεισόδια;

«Ο λόγος που έγιναν τα επεισόδια ήταν επειδή του είχαμε κερδίσε στο πρώτο παιχνίδι με 4-1, και θέλοντας να δικαιολογήσουν την βαριά ήττα τους, με πρωτεργάτη τον πρόεδρο τους Παλτόγλου γιατί δεν είναι κύριος και τον προπονητή τους τον κύριο Σουρλή, δημιούργησαν έναν μύθο τον οποίο μετέδωσαν στους φιλάθλους τους ότι στον αγώνα της Νίκαιας τους επιτέθηκε ο κόσμος της Προοδευτικής, και δεν τους επιτρέψαμε να παρακολουθήσουν τον αγώνα, όπως θα ήταν το σωστό.

Εμείς είμαστε ενάντια στην βία και σ΄ αυτές τις πρακτικές. Υποδεχτήκαμε όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα το Αιγάλεω άψογα, και όπως οφείλουμε. Πηγαίνοντας τώρα στα όσα έγιναν δέκα περίπου λεπτά πριν αρχίσει το ματς όλοι οι φίλαθλοι τους που βρισκόντουσαν στην κερκίδα προς την Αθήνα την «σκληροπυρηνική» τους, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια οι ποδοσφαιριστές μας να μην μπορούν να βγουν για ζέσταμα. Με προτροπή κάποιων σεκιούριτι που είχε τοποθετήσει η διοίκηση του Αιγάλεω απομακρύνθηκαν. Σ΄όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεκάδες βεγγαλικά, κροτίδες και καπνογόνα δεν επέτρεπαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο να διακρίνει κανείς τίποτα. Και πάλι με την βοήθεια κάποιων ανθρώπων του Αιγάλεω και σεκιούριτι περιορίστηκαν. Εμείς στο πρώτο ματς

τους φιλοξενήσαμε άψογα, και πιο συγκεκριμένα εγώ με τον συνεργάτη μου τον κύριο Νίκο Λεμονή υποδεχτήκαμε το πούλμαν μπαίνοντας στον δρόμο για την προσέγγιση των αποδυτηρίων του γηπέδου μας. Κατά την είσοδο τους χωρίς να γίνει το παραμικρό, πέρασε 70 άτομα η αποστολή τους οι παίκτες συν το προπονητικό τιμ και τους συνοδούς τους, χωρίς να ελέγχουμε και να θέλουμε να λογοδοτήσουμε ποιοί είναι σεβόμενοι ότι είναι με την αποστολή του Αιγάλεω.

Πάμε τώρα στο παιχνίδι. Στο 45΄ όταν και η ομάδα μας σημείωσε το γκολ, από την μεγάλη κερκίδα των φίλων του Αιγάλεω, μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και συγκεκριμένα στο ταρτάν και εκεί επενέβησαν οι σεκιούριτι που υπήρχαν προκειμένου να τους απομακρύνουν. Βγαίνοντας οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο για το ζέσταμα, επιτέθηκε σε 4-5 εξ αυτών ο βοηθός του κυρίου Σουρλή ο Κωνσταντινίδης απειλώντας τους ότι δεν θα φύγετε ζωντανοί, λέγοντας τους χαρακτηριστικά «μ…….να θας σας θάψουμε εδώ, δεν θα φύγετε ζωντανοί σήμερα (σ.σ.χτες)». Εκείνη την στιγμή επενέβη ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας και λέγοντας του τι «κάνεις δεν ντρέπεσαι λιγάκι» τον εξύβρισε και κινήθηκε προς τα πάνω του, αλληλοσπρώχτηκαν και εν συνεχεία επενέβησαν άλλοι για να τους χωρίσουν με το επεισόδιο να τελειώνει εκεί και οι παίκτες της ομάδας μας να φεύγουν για τα αποδυτήρια έπειτα από την εισβολή που έγινε …..

Ευχαριστούμε κάποιους ανθρώπους από το Δ.Σ. του Αιγάλεω τον κύριο Παναγιώτη Μανδραφλή τον κύριο Πάνο Τζανετάκο, τον κύριο Χρυσούλη και τον κύριο Αντώνη του οποίο δεν θυμάμαι το επώνυμο του».

Λέγετε ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν έπειτα από επίθεση ανθρώπου της Προοδευτικής προς τον βοηθό προπονητή του Αιγάλεω. Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Ούτε κατά διάνοια δεν ισχύει αυτό. Είχαμε τρια ματς στα οποία μετρούσαμε τρεις νίκες και στο συγκεκριμένο ματς κερδίζαμε με 1-0. Θα ήμασταν αν μήτι άλλο αφελείς, που δεν το επιτρέπει η ιστορία της ομάδας, αλλά κι η βαθμολογική της θέση».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η Προοδευτική, επιστρέφει στην Γ΄ Εθνική μετά την σεζόν 2013 -2014. Πως αισθάνεστε για αυτό;

«Κοιτάξτε αν μή τι άλλο είμαστε προσγειωμένοι. Η Γ΄ Εθνική δεν μας αντιπροσωπεύει και ο μοναδικός μας στόχος και σκοπός, είναι να την οδηγήσουμε εκεί που της αρμόζει».

Με δεδομένο ότι ο στόχος της ομάδας επιτεύχθηκε, ποιός είναι ο στόχος της στα δύο τελευταία παιχνίδια;

«Εμείς παίζουμε για την ιστορία μας. Η Προοδευτική δεν χαρίζεται και δεν θέλει να της χαριστεί κανείς. Εμείς από την πλευρά μας, παίζουμε όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσουμε».

Έχει υπάρξει κάποια συζήτηση σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας με το προπονητή ή όχι ακόμα;

«Ακόμα δεν υπάρχει κάτι, αλλά είναι ο πρώτος υποψήφιος. Με τον συνεργάτη του τον κύριο Κώστα Λαμπαδάριο, έχει επέλθει συμφωνία και έχει ανανεωθεί η συνεργασία για τρίτο συνεχόμενο χρόνο».

Που αφιερώνετε την άνοδο αυτή;

«Την άνοδο αυτή την αφιερώνουμε πρώτα απ΄ όλα στον κόσμο μας που ήταν σ΄ όλη την σεζόν δίπλα μας, και βοήθησε την ομάδα στα μέγιστα και την κάνουμε δώρο σ΄αυτούς που από την πρώτη στιγμή μας πολέμησαν και προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα και αν μήτι άλλο δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα, γιατί είναι αδύναμοι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις