«Πακέτο» Αλμέιδα και Πινέδα θέλουν στην Αμέρικα

Στην μεξικάνικη Αμέρικα κάνουν όνειρα για Αλμέιδα στον πάγκο και Πινέδα στο ρόστερ.
Συνεχείς είναι οι αναφορές στα ΜΜΕ του Μεξικού για το ενδιαφέρον της Αμέρικα να προσλάβει τον Ματίας Αλμέιδα. Ο μεξικανικός σύλλογος ετοιμάζεται να προσφέρει πολλά λεφτά στον προπονητή της ΑΕΚ για να τον δελεάσει να επιστρέψει στη χώρα των Αζτέκων, αλλά φαίνεται πως έχει ένα ολοκληρωμένο πλάνο δημιουργίας μιας δυνατής ομάδας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα elfutbolero.com.mx, σχεδιάζονται αρκετές μεταγραφές, ενώ νούμερο ένα στόχος, αν φυσικά υπάρξει συμφωνία με τον «Πελάδο», είναι ο Ορμπελίν Πινέδα. Η Αμέρικα ετοιμάζεται να πουλήσει τον Ντιέγκο Βαλντές στη Μπενφίκα και ο 27χρονος άσος που έκανε… μαγικά φέτος στην ΑΕΚ φαντάζει ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του.

Όλα αυτά όμως δύσκολα έχουν βάση στην πραγματικότητα, καθώς ο Αλμέιδα δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2028 με την νταμπλούχο Ελλάδας, ενώ και ο ίδιος δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ομάδα. Μετά τον τελικό Κυπέλλου απέρριψε κάθε σκέψη να φύγει, ενώ αυτό που δεν αναφέρουν σε Μεξικό και Αργεντινή είναι η ύπαρξη της ρήτρας αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιο του Αλμέιδα με την ΑΕΚ, που αγγίξει τα 10 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις