“Οι ποδοσφαιριστές είναι τσιγγούνηδες” (pics)

Παρότι αγωνίζεται σε κορυφαία ομάδα και έχει ένα τεράστιο συμβόλαιο, εκτός γηπέδων φαίνεται πως ακόμα δεν τα πηγαίνει πολύ καλά! Η σχέση τους κράτησε για μήνες αλλά μετά από καιρό κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει μαζί του…

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς και η Σάντρα Άφρικα γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και φαίνεται ότι ο φορ της Γιουβέντους έδωσε μεγάλο αγώνα για να την «κατακτήσει».

Μετά από μερικές εβδομάδες, η τραγουδίστρια συνειδητοποίησε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν για εκείνη καθώς ήταν ανώριμος, οπότε φέρεται να τον έστειλε…σπίτι του. Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ο Ντούσαν την πολιορκούσε για καιρό και εκείνη δέχτηκε να είναι μαζί του αλλά η απόσταση και η ανωριμότητα του την ανάγκασαν να βάλει τέλος στη σχέση τους.

Σύμφωνα με το σέρβικα μέσα, προσπάθησαν να διατηρήσουν μια σχέση εξ αποστάσεως, μιλούσαν τακτικά στο τηλέφωνο, αλλά και μέσω βιντεοκλήσεων. Ο Βλάχοβιτς κάλεσε την Σάντρα να έρθει κοντά του, αλλά δεν μπορούσε λόγω προγραμματισμένων παραστάσεων. Μετά από αρκετό καιρό, η Σέρβα σταρ συνειδητοποίησε ότι ο Ντούσαν ήταν πολύ μικρός για εκείνη, οπότε τον χώρισε.

Στην Σερβία τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι την απάτησε ενώ η ίδια αποκάλυψε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι τσιγκούνηδες και θέλουν να διασκεδάζουν τσάμπα. Συγκεκριμένα σε ερώτηση που της είχε γίνει για το συγκεκριμένο θέμα η Σάντρα είχε απαντήσει: «Οι ποδοσφαιριστές είναι τσιγκούνηδες. Δεν θα πληρώσουν για την παράσταση σαν να έχουν ένα καβούρι στην τσέπη τους. Κανείς δεν βγάζει 50 ευρώ για φιλοδώρημα, για να μην πω ότι τηλεφωνούν στη μαμά και τον μπαμπά για να τους ρωτήσουν αν μπορούν να ξοδέψουν τα χρήματα τους! Τα ξέρω όλα αυτά γιατί έχω βγει με πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θα αποκαλύψω ποτέ τα ονόματά τους».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις