Θρηνεί η Μαγνησία για την 56χρονη Κατερίνα Σταματίου

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για μία οικογένεια

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μία οικογένεια από την Κάτω Γατζέα που θρηνεί για την απώλεια του δικού της ανθρώπου. Κανείς στο χωριό δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η Κατερίνα Σταματίου δεν υπάρχει πια. Αφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου σε ηλικία 56 χρόνων, μετά από δύο μήνες νοσηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα πριν από τέσσερις περίπου εβδομάδες αισθάνθηκε στο σπίτι αδιαθεσία. Διαμαρτυρήθηκε για πόνο στην κοιλιά. Οι δικοί της άνθρωποι τη μετέφεραν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου οι γιατροί διέγνωσαν οξεία παγκρεατίτιδα. Έγινε εισαγωγή και από τότε άρχισε το εφιάλτης. Ο οργανισμός της σταδιακά άρχισε να αποδυναμώνεται. Η νόσος που προσβλήθηκε είχε ραγδαία εξέλιξη, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η ζωτική λειτουργία και άλλων οργάνων.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τη γενναία μάχη που η ίδια έδινε όλο αυτό το διάστημα, δυστυχώς είχε υποστεί ανήκεστο βλάβη ο οργανισμός της και επήλθε το μοιραίο.

Σημειώνεται πως η 56χρονη δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ούτε ποτέ είχε διαμαρτυρηθεί για κάτι.

Κατέρρευσαν οι δικοί της άνθρωποι στο άγγελμα του θανάτου της. Επρόκειτο για έναν πολύ χαρισματικό άνθρωπο. Μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Καπότου είχαν φτιάξει μία πολύ όμορφη οικογένεια κι ήταν ευτυχισμένοι, μέχρι πριν από δύο μήνες όποτε η μοίρα έδειξε το σκληρό της πρόσωπο.

Απαρηγόρητη η κόρη της μέσα σ’ αναφιλητά αναζητούσε στήριγμα σε φίλους και συγγενείς, προκειμένου να αντέξει την οδύνη της απώλειας και μάλιστα με τόσο τραγικό τρόπο, καθώς δεν υπήρξε καν η δυνατότητα για την 56χρονη να παλέψει για τη ζωή της.

Η κηδεία της 56χρονης θα γίνει αύριο στις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κάτω Γατζέας.

Η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό, γιατρούς και νοσηλευτές της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, διότι όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν στο πλευρό της άτυχης 56χρονης, προσπαθώντας να βοηθήσουν για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της.

πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις