Νίκη ανόδου ο Μαγνησιακός, 1-0 το Κιλελέρ | Πλούσιο φωτορεπορτάζ (pics)

Ο Μαγνησιακός έκανε σήμερα το μεγαλύτερο βήμα ανόδου, κερδίζοντας το πρωτοπόρο Κιλελέρ με 1-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ προβιβασμού στη Γ’ Εθνική. Το γκολ που χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στους Βολιώτες, πέτυχε ο Δημητριάδης στο 13′ με κεφαλιά από κοντά.

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο νικητής στο “Π. Μαγουλάς” με τον Μαγνησιακό να πετυχαίνει την πιο σημαντική νίκη, μέχρι την επόμενη, στην προσπάθεια ανόδου στις εθνικές κατηγορίες. Πολλές προσωπικές μονομαχίες που παρέμειναν σε αθλητικά πλαίσια, δύναμη και πάθος που ξεχείλιζε από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων συνέθεσαν τα 95 λεπτά του αγώνα, μπροστά σε περισσότερους από 500 φίλους του Μαγνησιακού και του βολιώτικου ποδοσφαίρου και 30 περίπου φιλάθλους του Κιλελέρ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ και στη συνέχεια έκαναν διαχείριση κρατώντας το προβάδισμα μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Στο 13′ ο Ψιάνος γέμισε με φάουλ στην περιοχή, από το δεύτερο δοκάρι ο Γαλανόπουλος γύρισε προς το πέναλτι με κεφαλιά, απ’ όπου ο Δημητριάδης με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κουτσιρίμπα.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση όμως η καλά οργανωμένη άμυνα του Μαγνησιακού δεν έδωσε πολλά δικαιώματα. Στις δύο σημαντικότερες ευκαιρίες του Κιλελέρ, ο Βρονταράς ήταν απροσπέλαστος κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Πρώτα στο τετ α τετ με τον Κουβελά στο 23′ και τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Βαγενά και πάλι από θέση τετ α τετ.

Στο δεύτερο μέρος το Κιλελέρ πίεσε, ρισκάροντας περισσότερο με τον Μαγνησιακό να ψάχνει να κλειδώσει το τρίποντο με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 84′ ο Βλάχος από κοντά, σε σέντρα του Ψιάνου, αστόχησε στο πλασέ, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στα τελευταία λεπτά η πίεση του Κιλελέρ έγινε ασφυκτική, ωστόσο ο Βρονταράς καθάρισε όλα τα γεμίσματα, με τους παίκτες του Θάνου Θεοδώρου να πανηγυρίζουν το “χρυσό” τρίποντο.

Μαγνησιακός (Θ. Θεοδώρου): Βρονταράς, Δημητριάδης (73’ Χριστίδης), Παπαδόπουλος, Σιάτρας (15’ λ.τ. Λούρος), Βέρτζος, Γαλανόπουλος, Κρανιάς (46’ Βουρδάκης), Ψιάνος, Λάμπος, Βλάχος, Σιώμος(64’ Λουκάι).

ΑΕ Κιλελέρ (Κ. Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Παπαγεωργίου Β. (76’ Αργύρης), Μπαρούτας, Αντωνίου, Τσακίρης, Βαγενάς (36’ λ.τ. Πανταζής), Παπαγεωργίου Θ. (76’ Χατζησαββίδης), Κατσαμάγκας (52’ Γκουγκουλιάς),  Χασομέρης, Κουβελάς, Ντιντής Θ. (52’ Αναγνώστης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις