Επετειακό: Ξαναζούμε την 1η Ιουνίου του 2014 μέσα από το αρχείο του goalpost.gr (vids)

niki-iraklis-protathlitria

Το goalpost.gr γυρίζει το χρόνο πίσω και σταματά στην 1η Ιούνη όταν η Νίκη Βόλου έζησε μία από τις λαμπρότερες στιγμές της. Απολαύστε τις μαγικές στιγμές που έζησε η οικογένεια της Νίκης όπως τα κατέγραψαν τότε για το goalpost.gr ο Γιώργος Αποστολακόπουλος, ο Δημήτρης Τσιντσίνης και ο Κωνσταντίνος Κοτσιμπός.

Τα άρθρα όπως δημοσιεύτηκαν την 1η Ιουνίου του 2014

Μαιάνδρου – 3:00μ.μ.: Το κυανόλευκο πάρτι ξεκίνησε…

“Μαιάνδρου, ώρα 3:00μ.μ.. Τρεις ώρες πριν τον σημαντικότερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της Νίκης Βόλου με τον Ηρακλή και λίγες ώρες πριν η βολιώτικη ομάδα αποχαιρετήσει τη Football League και πάρει θέση ανάμεσα στις ομάδες της Super League. Το πάρτι έχει ξεκινήσει από νωρίς. Καφετέριες, ουζερί, σύνδεσμοι, παντού χαμογελαστά μπλε πρόσωπα. Το goalpost.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τη γιορτή που μόλις άρχισε και κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr”

Το ρεσιτάλ της Νικιώτικης κερκίδας στη φιέστα με Ηρακλή (video)

“Απολαύστε στο 9λεπτο βίντεο που ακολουθεί την κυανόλευκη κερκίδα στη φιέστα με τον Ηρακλή. 10.000 και πλέον οπαδοί της Νίκης χορεύουν, τραγουδούν κα προκαλούν ανατριχίλες με την “OLA” που κάνει το γύρο του σταδίου ξανά και ξανά. Δημιουργός, ο συνεργάτης του goalpost.gr, Δημήτρης Τσιντσίνης. Το βίντεο:”

Κυανόλευκο ποτάμι πλημμύρισε το κέντρο του Βόλου

“Χιλιάδες Νικιώτες ξεσήκωσαν την πόλη με τελικό προορισμό τα γραφεία της ομάδας στη Δημητριάδος. Δείτε το βίντεο και το φωτορεπορτάζ της πορείας αλλά και της μεγαλειώδους συγκέντρωσης κάτω από τα γραφεία της βολιώτικης ομάδας, όπως το κατέγραψε η κάμερα και ο φωτογραφικός φακός του goalpost.gr:”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις