3ο Φεστιβάλ Ακαδημιών το Σάββατο, από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής διοργανώνει Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου για παιδιά μικρών ηλικιών, που δεν αγωνίζονται σε πρωταθλήματα ακαδημιών της ΕΠΣΘ. Η όλη εκδήλωση έχει γίνει πλέον θεσμός και την αγκαλιάζουν με την παρουσία τους πολλές ομάδες της Μαγνησίας. Για τη φετινή χρονιά συμμετοχή έχουν τα παιδιά γεννημένα τα έτη 2006-7-8. Η σχετική ανακοίνωση και το πρόγραμμα των αγώνων αναλυτικά…

Το προσεχές Σάββατο 30-5-2016, στις εγκαταστάσεις της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΟΛΟΥ, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο «3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ- 2016».
Πρόκειται για ένα τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου, που απευθύνεται σε μικρά παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2006, 2007, 2008, τα οποία λόγω της μικρής ηλικίας τους, δεν συμμετέχουν σε πρωταθλήματα.
Η όλη εκδήλωση διεξάγεται σε μορφή τουρνουά και στοχεύει στην ψυχαγωγία των μικρών αθλητών, που απαλλαγμένοι από άγχος απολαμβάνουν τη συμμετοχή σε μια εκδήλωση που πραγματοποιείται σε εξαιρετικά γήπεδα και την παρακολουθεί πλήθος κόσμου κάθε φορά.
Στο «3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – 2016» συμμετέχουν πέραν της διοργανώτριας και οι ακαδημίες Άθλος Αλμ., Διμήνι, Θησέας, Μαγνησιακός, Νίκη Β., Σαρακηνός, Ολυμπιακός Β.
Χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρία αναψυκτικών «ΕΨΑ»

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις