Αντέδρασε η Καλλιθέα για τον ορισμό του Πουλικίδη – Είχε δώσει διαπιστευτήρια στο Πανσερραϊκός-ΑΕΛ

Επιστολή προς την ΕΠΟ, υπόψιν της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας με κοινοποίηση στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας απέστειλε η διοίκηση της Athens Kallithea και ζητάει την αλλαγή του διαιτητή στην αναμέτρηση Επισκοπή-Κηφισιά.

Η ΚΕΔ όρισε στον αγώνα Επισκοπή – Κηφισιά τον Κωνσταντίνο Πουλικίδη ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος της “σφαγής” της ΑΕΛ στις Σέρρες κόντρα στον μετέπειτα πρωταθλητή, Πανσερραϊκό.

Η επιστολή της Athens Kallithea προς την ΚΕΔ:

Αξιότιμε κ. Bennett,

Σε συνέχεια της υπ’ αρίθμ.Πρωτ: 26/30.5.2023 επιστολής μας και της τηλεφωνικής επικοινωνίας του προέδρου κ. Βίκτωρα Τσιολέκα με το μέλος της ΚΕΔ κ. Σταύρο Μάνταλο, διαπιστώσαμε με λύπη ότι ορίσθηκε αξιολογημένος διαιτητής στον αγώνα μας με την Ηλιούπολη και μη αξιολογημένος στον αγώνα του ετέρου διεκδικητή του Πρωταθλήματος ( ΠΑΕ Α.Ε ΚΗΦΙΣΙΑ), για τον αγώνα Επισκοπή – Κηφισιά και συγκεκριμένα ο κ. Πουλικίδης Κωνσταντίνος, τον οποίο φέτος έχετε ήδη τιμωρήσει 2 φορές.

Είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε – υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Πουλικίδης Κωνσταντίνος διεύθυνε εκτός από άλλους αγώνες και το περίφημο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΛ για το οποίο η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε τεράστια και δικαιολογημένα παράπονα από τις αποφάσεις του. Επίσης είναι απορίας άξιον πώς ορίσθηκε ένας διαιτητής SL2 από την Δράμα να διαιτητεύσει αγώνα στο Ρέθυμνο.

Με δεδομένο ότι δεν εισακουσθήκαμε για την ισονομία του Πρωταθλήματος να ορισθούν αξιολογημένοι διαιτητές και στους 2 αγώνες ζητάμε την άμεση αντικατάσταση του κ. Πουλικίδη από αξιολογημένο διαιτητή της SuperLeague 1.

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση του ζητούμε την παρουσία σας στον αγώνα ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ και η παρουσία σας στον εν λόγω αγώνα θα αποτελέσει εχέγγυο για την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος.

Η επιστολή θα αποσταλεί και στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μπαλτάκο Παναγιώτη, ο οποίος πρέπει να έχει ενημέρωση και άποψη.

Με εκτίμηση,
Για την Athens Kallithea FC

Βίκτωρ Τσιολέκας
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις