Τρεις ακόμη ανανεώσεις για τον Ρήγα και συνεχίζει… (pics)

Γιάννης Σπηλιόπουλος, Αποστόλης Γοδενόπουλος και Λεονί Χότζα πήραν …σειρά και ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ρήγα Φεραίο.

Αναλυτικά:

“Σε άλλες τρεις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών προχώρησε η ομάδα μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.

Πρόκειται για τους Γιάννη Σπηλιόπουλο, Αποστόλη Γοδενόπουλο και Λεονί Χότζα.

Ο τερματοφύλακας Γιάννης Σπηλιόπουλος με πολλή δουλειά και ταλέντο κατάφερε να σφραγίσει το μέλλον του στο Ρήγα Φεραίο. Στο πρόσωπο του η διοίκηση έχει βρει έναν ικανότατο πορτιέρο στον οποίο μπορεί να στηριχτεί ο Λάκης Μπακάλης.Για ακόμη μια χρονιά θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία μας και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα.

Ο Αποστόλης Γοδενόπουλος,ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί με την ίδια άνεση να παίξει και στη μεσαία γραμμή ως αμυντικό χαφ, αλλά και στην δεξιά πλευρά της άμυνας.Πολύτιμη μονάδα εδώ και δύο σεζόν,θα φοράει και φέτος τη φανέλα του Ρήγα και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα!

Τέλος,ο 23χρονος πλάγιος μπακ Λεονί Χότζα,ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών μας (ακαδημίες),διακρίνεται για την μαχητικότητά του και την ευχέρειά του να ελίσσεται στο γήπεδο.Επι 7 συναπτά έτη αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στέλεχος τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον του Ρήγα.

Σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επίτευξη των κοινών μας στόχων.

(No6 στις ανανεώσεις βασικού κορμού και συνεχίζουμε…)”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις