Πανιώνιος: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Κώστα Παπαστεργίου

Με τον Κώστα Παπαστεργίου στον πάγκο του θα πορευτεί στην Α’ τοπική κατηγορία ο Πανιώνιος. Διοίκηση και ο προπονητής της ανόδου συμφώνησαν σε όλα και η πετυχημένη συνταγή θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική σεζόν, 2023-24.

Η ανακοίνωση:

«ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ!!!

Ο άξιος αρχιτέκτονας και πρωτεργάτης Κώστας Παπαστεργίου που συνέβαλε τα μέγιστα στην επάνοδο του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας στην Α’ Τοπική κατηγορία, συμφώνησε σε όλα με το διοικητικό συμβούλιο του κυανέρυθρου συλλόγου και θα καθοδηγήσει το ”τιμόνι” της τεχνικής ηγεσίας και τη νέα σεζόν.

Οι ιθύνοντες της ομάδας επέδειξαν ψήφο εμπιστοσύνης στον έμπειρο και φιλόδοξο προπονητή Κώστα Παπαστεργίου, διότι ο Σεσκλιώτης νέος τεχνικός δημιούργησε ένα άκρως υγιές κλίμα στα αποδυτήρια και έκανε τον Πανιώνιο δεύτερη οικογένεια.

Φέτος με τον ερχομό του οδήγησε την ομάδα της Νέας Ιωνίας στην κατάληψη της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα της Β’ΕΠΣΘ και παράλληλα στην επάνοδο στην Α’ΕΠΣΘ μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια.

Παράλληλα η προπονητική αξία του Κώστα Παπαστεργίου είναι ιδιαίτερα γνωστή και αδιαμφισβήτητη, καθώς υπηρέτησε με πίστη, σθένος και κατέγραψε αξιόλογες πορείες με τις ομάδες Θησέας Αγριάς (πρωτάθλημα και άνοδος από την Α’ ΕΠΣΘ στη Γ’ Εθνική),ΑΕ Διμηνίου και πριν τον ερχομό του βρισκόταν στο πάγκο της Ακρόπολης Σέσκλου σε επίπεδο Α’ Τοπικής.

Ακόμα ο νέος τεχνικός ανέλαβε την προπονητική εποπτεία στις ακαδημίες της ΑΕΚ και του ΠΑΟ.

Από την άλλη το ενδιαφέρον της διοίκησης στρέφεται πρωτίστως στις ανανεώσεις από το υπάρχον έμψυχο υλικό και βασικό κορμό της ομάδας και μετέπειτα σε μεταγραφικά ζητήματα εν όψει ενός πιο δύσκολου και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος όπως αυτό της Α’ΕΠΣΘ».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις