«Δεν πληρώνει παίκτες και προσωπικό ο Ευγενίου»

Ο γνωστός νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος αντέκρουσε τις κατηγορίες που του αποδίδονται λόγω της εκπροσώπησης του Μάρα και της δύσκολης θέσης που έχει περιέλθει ο Ηρακλής.

Μιλώντας στο Metropolis 95.5 υποστήριξε:

«Αυτά που συζητάμε τα λέγαμε πριν από 30 χρόνια, για άλλες υποθέσεις που αφορούσαν τότε παίκτες του ΠΑΟΚ που ήταν απλήρωτοι ή παίκτες του Άρη.

Ο Μάρα είναι χρόνια πελάτης μου. Έγιναν οι ενέργειες και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής δεν έκανε καμία προσπάθεια για να πληρώσει, ούτε να διακανονίσει την οφειλή που έχει αποδεδειγμένα. Θυμίζω ότι για παρόμοιες υποθέσεις το 2011 ο Ηρακλής είχε υποστεί τριπλό υποβιβασμό.

Όλες οι αναψηλαφήσεις έχουν πάει στην άκρη. Έγιναν τρία δικαστήρια και τα τρία τα έχασε ο Ηρακλής. Η ουσία είναι ότι χρωστούσαν και δεν πληρώνουν. Δεν επιχειρήθηκε καμία προσπάθεια για να βρεθεί λύση. Δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Από την αρχή λένε ότι δεν ασχολούνται. Τώρα τρέχει η εκτέλεση στα πενθήμερα. Ο υποβιβασμός είναι προ των πυλών για τον Ηρακλή. Θεωρώ ότι θα ισχύσει από φέτος.

Δεν μπορεί να ξεκινήσει η ομάδα πλέον. Δεν συμμορφώνεται σε μία δικαστική απόφαση. Εδώ μιλάμε για ατέρμονες συζητήσεις. Δεν λένε πως κέρδισαν τον Ηλιάδη και τον Κανακούδη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Την ίδια ημέρα που δικαιώθηκε ο Μάρα, απορρίφθηκε η υπόθεση του Αγγελόπουλου. Οι δικαστές είπαν ότι αποφασίζουν κατά περίπτωση».

– Για ποια χρέη μιλάμε πλέον για τον Ηρακλή; Ποιο είναι το συνολικό ποσό δηλαδή;

“Αυτή την στιγμή που μιλάμε, άλλοι παίκτες δεν έχουν αντιδικήσει για τον Ηρακλή. Το αρχικό κεφάλαιο είναι 1,5 εκατομμύριο ευρώ που διεκδικούν παίκτες. Κάποιοι δεν δέχονται δόσεις. Έχουμε προτείνει να πάρουν χρήματα από το στοίχημα.

Έχει γίνει ξανά και στον Ηρακλή και στον Άρη το… όλο θέμα. Πρώτα από όλα φταίει το κράτος. Ξεκίνησε η ενεργοποίηση της ποινής για τον Ηρακλή. Αν θέλουν ας πάνε και στα πολιτικά δικαστήρια. Δηλώνουν ψευδή διεύθυνση, σύν τοις άλλοις. Δηλώνουν ότι τους εκπροσωπεί ο κος Καρπούζης.

Ο κος Ευγενίου παρά το γεγονός ότι πήρε την επιχορήγηση των 107.000ευρώ δεν έδωσε χρήματα στους παίκτες. Χρωστάει και στους παίκτες και στο προσωπικό. Λέγεται ότι τους είπε τους παίκτες, να πάνε να κάνουν προσφυγές. Και ενώ πήρε χρήματα για τα τηλεοπτικά δεν έδωσε κάποιο ποσό στους παίκτες.

Εγώ είμαι ο μόνος που έχω κάνει προσφυγή εναντίον της ΑΕΚ, του Άρη, του Ηρακλή, της Παναχαϊκής. Η οποία πλήρωσε 30 παίκτες. Δεν υπάρχει ο ΠΣΑΑΠ. Δεν λειτουργεί σωστά. Ο Ηρακλής έχει καταδικαστεί πολλαπλώς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις