Διακρίσεις της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου στη ρυθμική γυμναστική

Με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις  συνεχίζει η  Γυμναστική Ένωση Βόλου  την φετινή της παρουσία  στα εθνικά πρωταθλήματα καθώς και σε διεθνή μίτινγκ που διοργανώνονται στη Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στον Περιφερειακό αγώνα κορασίδων που έγινε στο Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη   η Μηλιώνη Ελευθερία-Μαρία  κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, δύο χάλκινα και μια 4η θέση.  Η αθλήτρια ήταν πρώτη στο πρόγραμμα με σχοινάκι, τρίτη στο σύνθετο ατομικό, τρίτη στη μπάλα και 4η στο στεφάνι.

Στο 5ο Royal Crown που έγινε με τη συμμετοχή 460 αθλητριών από Ελλάδα και εξωτερικό στη Θεσσαλονίκη, στο PAOK Sports Arena από 18-21 Μαΐου  οι αθλήτριες της ΓΕΒ πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση κατακτώντας μετάλλια και διακρίσεις.

Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα ensemble Νεανίδων στο πρόγραμμα με σχοινάκια και αργυρό μετάλλιο στο πρόγραμμα με μπάλες. Την ομάδα αποτελούσαν  οι: Γεραμπίνη Στέλλα, Γιαμουστάρη Κυριακή, Γκιντσίδη Σταυρίνα, Μπανάσιου Κωνσταντίνα, Στάμου Μαρκέλλα και Στάμου Ναυσικά.

5η θέση στο στεφάνι, 6η θέση στις κορύνες και 7η στη μπάλα για την αθλήτρια Γεραμπίνη Στέλλα στην κατηγορία Νεανίδων.

Αργυρό μετάλλιο στις κορύνες και χάλκινο στο στεφάνι για την αθλήτρια Κοντογιάννη Ελεάννα στην κατηγορία Κορασίδων.

Χάλκινο μετάλλιο στο σχοινάκι και 7η θέση στη μπάλα για την αθλήτρια Μηλιώνη Μαρία-Ελευθερία στην κατηγορία Κορασίδων.

Χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι και 7η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα για την αθλήτρια Τριανταφύλλου Ελένη στη κατηγορία Παγκορασίδων.

Δύο αργυρά μετάλλια σε σχοινάκι και στεφάνι για την αθλήτρια Γκούγκουρα Μυρτώ στην κατηγορία Παγκορασίδων.

4η θέση στο σχοινάκι και 7η θέση στο στεφάνι για την αθλήτρια Καραγιάννη Μελίνα στην κατηγορία Παγκορασίδων.

Την Κυριακή 28 Μαΐου έγινε στην Καρδίτσα στο κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης  Μπουρούσης» ο προκριματικός αγώνας κορασίδων όπου η αθλήτρια Κοντογιάννη Ελένη -Ιωάννα κατέκτησε την 8η θέση στο σύνθετο ατομικό και εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που θα γίνει στις 9-11 Ιουνίου στη Λάρισα.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη  ο προκριματικός αγώνας παγκορασίδων και οι αθλήτριες Γκούγκουρα Μυρτώ, Καραγιάννη Μελίνα και Τριανταφύλλου Ελένη θα αγωνιστούν διεκδικώντας την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στις προπονήτριες του συλλόγου Ρούσσα Κωνσταντίνα, Βούλγαρη Μαρία, Βούλγαρη Εύα, Καμπούρογλου Χρυσάνθη, Κατσιμπέρη Εριφύλη καθώς  και στους γονείς για τη στήριξή τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις