Στις 9 Ιουνίου η συνέλευση του Ρήγα Φεραίου

Συνεδρίασε την Τετάρτη το ΔΣ του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος αι μετά από συζήτηση, για την πορεία του συλλόγου την περίοδο 2015-2016, εγκρίθηκε από τα μέλη ο οικονομικός απολογισμός που έγινε από τον ταμία του συλλόγου. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Καλόγηρος ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης για την άψογη συνεργασία…

…που είχαν όλη την ποδοσφαιρική περίοδο, με αποτέλεσμα την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Χαρακτηρίστηκε σαν μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές για το Ρήγα Φεραίο μιας και το θέμα της παραμονής στην κατηγορία είχε ξεκαθαρίσει αρκετά νωρίς, όταν όπως όλοι γνωρίζουμε ιστορικές ομάδες αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα.
Το Δ.Σ. του συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλα τα μέλη, τους φιλάθλους και τους φίλους της ομάδας, που στάθηκαν στο πλευρό της διοίκησης και βοήθησαν από την πλευρά τους για το καλό του Ρήγα Φεραίου.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος, τελειώνοντας η μονοετής θητεία του, αποφάσισε τη σύγκλιση γενικής συνέλευσης των μελών την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρα 9.00 μ.μ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Βελεστίνου με τα παρακάτω θέματα:
1) Διοικητικός απολογισμός, 2) Οικονομικός απολογισμός, 3) Παραίτηση Δ.Σ., 4) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ., 5) Διεξαγωγή εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις