Καζίας: «Δυνατός ο Πανσερραϊκός στη Super League.»

Ο Τάσος Καζίας τόνισε ότι με την άνοδο των Λιονταριών έγινε το όνειρό του πραγματικότητα.

Από βοηθός προπονητή και γυμναστής ο Τάσος Καζίας πανηγύρισε ως διοικητικός ηγέτης του Πανσερραϊκού την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία μετά από 12 χρόνια. Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη τόνισε ότι τα Λιοντάρια θα αποτελέσουν τον νέο πόλο δυναμικής για το ποδόσφαιρο της βορείου Ελλάδας και ότι δεν θα είναι κομπάρσοι στη Super League. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την άνοδο του Πανσερραϊκού:

«Αυτός ήταν ο σκοπός μας, να γεμίσουμε ξανά το γήπεδο, να γεμίσουμε ξανά τις Κυριακές μας με ποδόσφαιρο, με χαρά, με χαμόγελο. Θα έρθουν και οι λύπες, αλλά οι χαρές θεωρώ ότι είναι τόσο μεγάλες και τόσο σημαντικές που ξεχνιούνται όλα τα υπόλοιπα, η κούραση και η ταλαιπωρία για να φτάσουμε εδώ».

Για τα συναισθήματά του:

«Νιώθω φανταστικά. Όταν είσαι στον Πανσερραϊκό κι έχεις περάσει από όλα τα πόστα, είναι πολύ σημαντικό όταν φτάνεις σε αυτό το επίπεδο να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Ο Πανσερραϊκός είναι ο λόγος που έχω μείνει στις Σέρρες τα τελευταία είκοσι χρόνια. Οπότε για μένα είναι μια τρομερή δικαίωση, να πετυχαίνω κάτι με τη μεγάλη μου αγάπη που είναι αυτή η ομάδα. Πραγματικά τα συναισθήματά μου δεν μπορώ να τα περιγράψω.

Θέλει πολλή δουλειά από εδώ και πέρα, αλλά νομίζω ότι πλέον το οικοδόμημα είναι σε τόσο στέρεες βάσεις, όσον αφορά στις υποδομές, όλα όσα έχουν γίνει στην οργάνωση και ο κόσμος έχει καταλάβει ότι αυτό που δημιουργείται είναι για χρόνια. Δεν είναι εφήμερο και είναι κάτι το οποίο θα μας γεμίζει από εδώ και πέρα ποδόσφαιρο κάθε Σαββατοκύριακο».

Αν θα είναι δυνατός ο Πανσερραϊκός στη Super League:

«Φυσικά και θα είναι δυνατός ο Πανσερραϊκός στη Super League. Δεν θέλουμε να είναι κομπάρσος. Αντιλαμβανόμαστε ότι στη Βόρεια Ελλάδα αυτή τη στιγμή λείπουν μεγάλες ιστορικές ομάδες, ο Ηρακλής, η Ξάνθη, η Βέροια κ.α. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι ο Πανσερραϊκός έρχεται αυτή τη χρονική στιγμή για να γεμίσει αυτό το κενό και να μπορέσει στη Βόρεια Ελλάδα να είναι ένας νέος δυναμικός νέος πόλος ποδοσφαίρου».

Πού αφιερώνει την άνοδο:

«Σε όλο αυτόν τον υπέροχο κόσμο που είναι τόσο καιρό δίπλα μας ακόμα από τα δύσκολα στα τελευταία πέντε χρόνια».

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις