Αποχαιρέτησε την ενεργό δράση ο Δημήτρης Στεφανής: «Φεύγω γεμάτος»

Ο Δημήτρης Στεφανής αποχαιρέτησε την ενεργό δράση με το τοπικό ποδόσφαιρο να χάνει έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή και έναν αδαμάντινο χαρακτήρα. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός θα υπηρετήσει το τοπικό ποδόσφαιρο από το πόστο του προέδρου του Δ.Σ. της Δήμητρας Ευξεινούπολης, στην προσπάθεια ανάκαμψης των “πρασίνων”.

Το αντίο του Δημήτρη Στεφανή:

«Και κάπου εδώ έφτασε η ώρα να πω και εγώ με τη σειρά μου το δικό μου αντίο στα γήπεδα από το πόστο του ποδοσφαιριστή…τα συναισθήματα πολλά και ανάμεικτα.

Ένα είναι σίγουρο…Ότι φεύγω γεμάτος!!!!

Ευγνώμων για όλα όσα έζησα εντός και εκτός γηπέδων! θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα…

Έτσι όπως ηρθαν τα πράγματα η τελευταία μου χρόνια ως ποδοσφαιριστής έγινε στον Αίας Σούρπης και ήταν πέρα κάθε προσδοκίας!!!δεν πιστεύω εύκολα στις ποδοσφαιρικές οικογένειες αλλά ο Αίαντας είναι κάτι τέτοιο και είμαι χαρούμενος που εγινε μέλος τους και θα συνεχίσω να είμαι!!!Σας ευχαριστώ για όλα!!!!@κωστουλας χρ

Στην συνέχεια θέλω να αναφερθω μάλλον στα καλύτερα μου χρόνια σαν ποδοσφαιριστής και αυτά είναι τα χρόνια στον Α.Σ. Πύρασος Νέας Αγχιάλου!!!

Τα λόγια περιττά !!!10 αξέχαστα χρόνια

Akis Stamos εσυ είσαι η αιτία!!!

Τεράστιο ευχαριστω για όσα ζήσαμε!!!!

Και τέλος στην ομάδα του χωριού μου και της καρδιάς μου την Α.Ε ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ που όπως γνωρίζετε πλέον υπηρετώ από το πόστο της διοίκησης γιατί στα χαρτιά είμαι πρόεδρος, στην πραγματικότητα είμαστε όλο το χωριό μαζί!!!!!

Ξεκίνησα από τις ακαδημίες και κατάφερα με την βοήθεια ολων να γράψουμε την πιο ένδοξη ιστορία της ομάδας!!! μέχρι την επόμενη….

Tasos Delizisis Spiros Dodis Αντωνης Μηλιωνης

Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε μένα και δικαιωθήκαμε!!!!!

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και για μένα δυστυχώς έχει έρθει αυτή η ώρα….

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες συμπαίκτες μου(λόγω χρόνων) που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα!!!

Να είστε όλοι καλά και θα τα λέμε στα γήπεδα»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις