Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιλογές από Ρωσία και Βραζιλία

Οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία τον αυριανό (28/05) τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το Betarades.gr κινείται, επίσης, σε ρυθμούς τελικού, αλλά έως τότε θα κρατηθούμε “ζεστοί” στοιχηματικά με τις προτάσεις από το σημερινό, περιορισμένο είναι η αλήθεια, στοιχηματικό πρόγραμμα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, σε πραγματικό χρόνο για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του Livescore ΟΠΑΠ.

Προβάδισμα η Κουμπάν

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Τομ Τομσκ – Κουμπάν, στην οποία θα πάμε με το “2 DNB” σε απόδοση 2.63 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).Με τέσσερις συνεχόμενες νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ, η Τομ Τομσκ, τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας της 2η κατηγορίας της Ρωσίας με μεγάλη διαφορά από την 4η Βολγάρ Γκαζπρομ και αντιμετώπισε την 14η της 1ης κατηγορίας, Κουμπάν πριν από λίγες μέρες, στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Με δεδομένο ότι τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, οι γηπεδούχοι στάθηκαν αρκετά καλά στο πρώτο ματς, αλλά τελικά έχασαν με 1-0 από πέναλτι. Η Κουμπάν, από την πλευρά της, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο ματς, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 και να κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή της στα “μεγάλα σαλόνια”. Θεωρούμε ότι έχει το προβάδισμα και στο σημερινό ματς και θα τη στηρίξουμε.

Δε χάνει η Οέστε

Δεύτερη και τελευταία πρόταση από το σημερινό πρόγραμμα, το “Χ2” σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Παρανά – Οέστε. Χωρίς να εντυπωσιάσει για ακόμη ένα παιχνίδι με την εμφάνιση της, η Παρανά κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από την έδρα της ουραγού Σαμπάιο, επικρατώντας με 1-2. Ο Νάντσον στο 33’ έκανε το 0-1, με τη Σαμπάιο να φτάνει στο 69’ στην ισοφάριση και τον Φερνάντες στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό 1-2. Αυτή ήταν και η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με την Παρανά να βάζει τέλος σε ένα αρνητικό σερί δυο αγωνιστικών (μια ήττα, μια ισοπαλία). Την πρώτη της νίκη στη Serie B πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Οέστε, από την πλευρά της, που επικράτησε με 2-1 της Ρεγκάτας. Βρέθηκε στο 34’ πίσω στο σκορ, ενώ με τέρματα των Μέλο (71’) και Μπουένο (87’) κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή Θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Παρανά, πιστεύουμε ότι θα κατορθώσει να το πάρει.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις