Νίκη για το γόητρο και το μπόνους…

Ντέρμπι στο Καυτανζόγλειο ανάμεσα στις δύο ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος που πλήρωσαν το κακό τους ξεκίνημα κι έμειναν πίσω, από νωρίς, στην κούρσα της κορυφής. Ηρακλής και Νίκη Βόλου διασταυρώνουν τα ξίφη τους διεκδικώντας ένα καλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα που συνοδεύεται από έξτρα μπόνους από τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ.

Ο Ηρακλής προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη (3-0) επί του ΠΑΟΚ Β’ και θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα ενώ η Νίκη θέλει να επανέλθει στα τρίποντα μετά την εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τον Αλμωπό. Ο Γηραίος καλείται να παλέψει για την επιβίωσή του καθώς η υπόθεση “Μάρα” αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο και ήδη από τον βαθμολογικό πίνακα του αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί, έχοντας το πενθήμερο για να διακανονιστεί το χρέος και να πάρει πίσω τους βαθμούς. Ωστόσο, προς το παρόν, τέτοια πρόθεση δεν υπάρχει με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να αντιμετωπίζει το φάσμα του υποβιβασμού στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

 

Η αποστολή της Νίκης που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη: Μπάγιτς, Μισυρλής, Τοπαλίδης, Κάσσος, Ανδρέου, Λογαράς, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Κριμιτζάς, Μέτσε, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Κρητικός, Μιράντα, Σιαφά, Τζιώρας, Ολαϊζόλα, Μπάλλας. Απουσιάζουν οι τραυματίες Ροχάνο και Μπουργάνης καθώς και οι Δεληζήσης, Δημητρίου.

Η αποστολή του Ηρακλή: Βιτλής, Δοϊρανλής, Δόρης , Κόκκορης, Κουντουριώτης, Κωστούλας, Μακρής, Παλαβράκης, Πανάγου, Πατράλης, Σιούτας, Σεγκιέργκης, Χειρίτραντας, Άλεξιτς, Αλβάρεζ, Χρουσιέλ, Κούστα, Μιστκόφσκι, Νταμιάν Σίλβα, Ματίας Τόμας, Τότσκα. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Γιουμπιτάνα.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ΠΟΤ Ηρακλής – Νίκη Βόλου, το Σάββατο 3/6 στις 5μ.μ. στο Καυτανζόγλειο, θα διευθύνει ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτας. Βοηθοί του θα είναι οι Λευτέρης Βογιατζής (Καρδίτσας) και Δημήτρης Παπαφέστας (Λάρισας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στέλιος Λεωνίδας (Τρικάλων) και παρατηρητής ο Βασίλης Γαβριηλίδης (Θράκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις