Στη Γ’ Εθνική ο Μαγνησιακός, 3-1 τα Μετέωρα (pics)

Ο Μαγνησιακός κέρδισε 3-1 τον Α.Σ. Μετέωρα και θριαμβευτικά πήρε το ένα από τα τρία εισιτήρια για τη Γ’ Εθνική, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του μίνι πρωταθλήματος των μπαράζ ανόδου.

Το ματς

Ο Μαγνησιακός άνοιξε το σκορ στο 13′ όταν ο Βλάχος έκλεψε την μπάλα, έβγαλε παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, με τον Βουρδάκη να πλασάρει ψύχραιμα στην κίνηση, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας των φιλοξενούμενων. Στο 21′ ο Λούρος από θέση τετ α τετ με τον Μπουλιώνη, πλάσαρε εύστοχα, γράφοντας το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 33′ όταν ο Καραμούζης από θέση βολής έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Βρονταρά. Οι γηπεδούχοι “κλείδωσαν” τους τρεις βαθμούς με όμορφο γκολ του Ψιάνου στο 82′. Ο μέσος του Μαγνησιακού με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στην αριστερή γωνία του Μπουλιώνη που παρά την προσπάθεια δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 3-1.

Το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, ο Μαγνησιακός πανηγυρίζει από σήμερα την άνοδό του στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Κυριακή 4 Ιουνίου

Μαγνησιακός – ΑΣ Μετέωρα 3-1

ΑΕ Κιλελέρ – Αστέρας Καρδίτσας 1-0

Αστέρας Σταυρού – Εορδαϊκός 2-0

Pεπό: ΕΠΣ Γρεβενών

Η βαθμολογία

  1. Μαγνησιακός 12
  2. ΑΕ Κιλελέρ 12
  3. Αστέρας Σταυρού 10
  4. Αστέρας Καρδίτσας 9
  5. Εορδαϊκός 7
  6. ΑΣ Μετέωρα 2

 

Η επόμενη (7η) αγωνιστική

Κυριακή 11 Ιουνίου, 17:00

Αστέρας Σταυρού – ΑΕ Κιλελέρ

Εορδαϊκός – Μαγνησιακός

ΑΣ Μετέωρα – ΕΠΣ Γρεβενών

Ρεπό: Αστέρας Καρδίτσας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις