“Ανάσα” για τη Βέροια, 1-0 την Αναγέννηση (video)

Η ομάδα της Ημαθίας επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και αναρριχήθηκε πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Νέα δεδομένα στη μάχη του υποβιβασμού δημιούργησε η Βέροια την Κυριακή (04/06). Η Βασίλισσα του Βορρά αγνοούσε το εντός έδρας τρίποντο για περίπου δύο μήνες, όμως έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0 και αναρριχήθηκε πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Η ομάδα της Ημαθίας πέτυχε τον στόχο της που ήταν ένα γρήγορο γκολ και στο 7′ από κακή απομάκρυνση αμυντικού ο Γιουκούδης με σουτ έκανε το 1-0. Στο πρώτο 45λεπτο, πάντως, η ΑΣΑ ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία και περισσότερες ευκαιρίες.

 

Στο δεύτερο 45λεπτο η φιλοξενούμενη πίεσε για να φέρει το ματς στα ίσα, όμως στο 82′ ο Ελιβέλτο μόνος του στην καρδιά της άμυνας δεν βρήκε στόχο. Το άγχος των γηπεδούχων ήταν εμφανές, το δεύτερο γκολ δεν ήρθε και για καλή τους τύχη δεν το πλήρωσαν. Πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη και αύξησαν τις ελπίδες παραμονής. Την προσεχή αγωνιστική δοκιμάζονται στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα και στο φινάλε υποδέχονται τον Ηρακλή Λάρισας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-0
Σκόρερ: 4′ σουτ Γιουκούδης

ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Καρύδας): Βενετικίδης, Μουχάλης (77′ Ζιώγας), Ντουμάνης, Ισαακίδης, Περδίκης (55′ λ.τρ. Γιαγτζίδης), Μασούρας, Μπλέτσας, Ελευθεριάδης, Μπαϊντού (70′ Ιωάννου), Γιουκούδης, Μπουόλι (55′ Μπελεβώνης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος (54′ Γιάκος), Κοζορώνης, Σκόνδρας, Γκόλιας (76′ Μπάτροβιτς), Λαγός, Σταμόπουλος, Μπάλλας, Πολίτης, Ελιβέλτο, Βερνάρδος (54′ Αθανασιάδης).

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Σακάλογλου, Καρασαββαΐδης (Καβάλας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις