Εξώδικο των «5» σε παράγοντα της Νίκης

Εξώδικο στον αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Στέλιο Κολόζο απέστειλαν οι Χρήστος Κανελλόπουλος, Σπύρος Βρονταράς, Ευθύμης Κοτίτσας, Θοδωρής Παπαδόπουλος και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος. Αφορμή για την εξώδικη δήλωση αποτέλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώτου, που ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε σκιές για την (αγωνιστική) παρουσία τους στην ομάδα της Νέας Ιωνίας. Θυμίζουμε ότι οι πέντε ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου αποχώρησαν αιφνιδιαστικά από το σύλλογο στην αυγή της Μεγάλης Εβδομάδας δίχως ωστόσο να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας τους εκ μέρους της ομάδας.
Η mikriliga.com επικοινώνησε με έναν εκ των πέντε παικτών, τον Χρήστο Κανελλόπουλο, ο οποίος επιβεβαίωσε πως έχουν κινηθεί οι νομικές διαδικασίες για να διασφαλιστεί η ακεραιότητά τους.
Αναλυτικά:

728x90 papoulias

Πρόσφατα βγήκε μια δήλωση παράγοντα της Νίκης Βόλου που έκανε λόγο για διάφορα περιστατικά τύπου bullying και υποψίες για… παιχνίδια, και εμμέσως πλην σαφώς «φωτογράφισε» εσένα και παιδιά που έφυγαν από την ομάδα. Τι έχεις να πεις εσύ για όλα αυτά που ακούστηκαν;

Για όλα όσα ανέφερε ο συγκεκριμένος κύριος εμείς έχουμε στείλει εξώδικο με μια προθεσμία κάποιων ημερών, ώστε να ανακαλέσει όσα είπε. Κι αν δεν το κάνει θα κινήσουμε όλες τις νομικές διαδικασίες για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα μας και την επαγγελματική μας καριέρα.

eks

Για ποιους παίκτες εκτός από εσένα έγινε τόσος ντόρος;
Πρόκειται για τον Ευθύμη Κοτίτσα, το Θοδωρή Παπαδόπουλο, τον Σπύρο Βρονταρά και τον Αλέξανδρο Μπιτσάκο. Είμαστε παιδιά που έχουμε πολλά επαγγελματικά χρόνια στα πόδια μας και δεν μπορεί να βγαίνει ο οποιοσδήποτε να λέει πράγματα για εμάς και να αμαυρώνει το όνομά μας. Θέλω να τονίσω ότι αυτό που γίνεται δεν έχει να κάνει με την ομάδα της Νίκης Βόλου, την οποία εκτιμούμε και σεβόμαστε, αλλά έχει κυρίως με τις δηλώσεις αυτού του κυρίου.

Ειδοποιήθηκες πότε εσύ επίσημα ή τα άλλα παιδιά ότι δεν είστε πια μέλη της ομάδας; Διότι από όσο ξέρω δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση για την αποδέσμευσή σας.
Τόσο για εμένα όσο και για τους υπόλοιπους που προανέφερα, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από την ομάδα ή στο site της ομάδας . Απλώς μια μέρα μας είπαν προφορικά ότι φεύγουμε κι αυτό ήταν.

Στο εξώδικο που στείλατε γίνεται αναφορά και για οικονομικές εκκρεμότητες της ομάδας προς εσάς;
Ναι, υπάρχουν εκκρεμότητες από τον Ιανουάριο. Έχουμε πάρει μέχρι και το μισθό Ιανουαρίου.

πηγή: mikriliga.com

728-90-karamanlakis-2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις