Τα νέα γραφεία του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών παρουσίασε τα νέα γραφεία της ΠΑΕ στη Λεωφόρο Κηφισίας και όπως γνωστοποίησε, θα ιδρυθούν τμήματα υποδομής με την ονομασία «Ακαδημίες Υποδομών όλων των ηλικιών της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης». Μία κίνηση που δείχνει…

…τη ρήξη που έχει επέλθει με τον Ερασιτέχνη…
Αξιοσημείωτο είναι ότι τα τρόπαια στη μπουτίκ είναι αντίγραφα και όχι τα γνήσια, καθώς ο Ερασιτέχνης δεν δέχτηκε να τα δώσει στην ΠΑΕ. Παράλληλα, παρουσιάστηκε το σχέδιο του νέου πούλμαν το οποίο θα παραδοθεί μέσα στους επόμενους πέντε μήνες. Για την επιλογή της διοίκησης να στεγαστούν τα γραφεία στη λεωφόρο Κηφισίας, τονίστηκε ότι αυτή είναι επιχειρηματική λογική, ενώ στο κοντά στο σημείο αυτό υπάρχουν περιοχές με μικρασιατικές ρίζες.
Τα νέα γραφεία είναι εντυπωσιακά και, μάλιστα, οι αρχιτέκτονες και οι γραφίστες επισκέφθηκαν προηγουμένως ανάλογα όπως της Μίλαν και της Ίντερ. Στο δελτίο Τύπου αναφέρθηκε:
«Δέκα μήνες σκληρής δουλειάς. Αρχιτέκτονες και γραφίστες που χρειάστηκε να επισκεφθούν γραφεία μεγάλων ομάδων στο εξωτερικό όπως αυτά της Μίλαν και της Ίντερ.
Η μια από τις δύο πτέρυγες των νέων γραφείων της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εγκαινιάστηκε σήμερα από τον Αντιπεριφερειάρχη του Βόρειου Τομέα Αθηνών και πρόεδρο της μητροπολιτικής επιτροπής πολιτικής προστασίας και ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, Γιώργο Καραμέρο.
Ένας χώρος τριακοσίων τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος κατασκευάστηκε με τη χορηγία της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕΤ, η οποία αποτελεί και τον κύριο χορηγό της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.
Εξοπλισμένος με σύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα μετατρέπεται εύκολα σε αίθουσα προβολής και σε αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου.
Μέσω των νέων γραφείων επιτυγχάνεται η αξιοποίηση του μεγάλου ιστορικού αρχείου που διαθέτει η ΠΑΕ με βίντεο και φωτογραφίες από τα ιστορικά γεγονότα της Σμύρνης και φυσικά την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα.
Παράλληλα πρόκειται για μια αίθουσα που θα μπορεί να εξυπηρετήσει την παρακολούθηση αγώνων του Απόλλωνα ενώ προγραμματίζονται προβολές πολιτιστικού – ιστορικού περιεχομένου. Στο κτίριο στεγάζεται η μπουτίκ της ΠΑΕ και η τροπαιοθήκη με τα τρόπαια της ομάδας.
Παράλληλα, στο πλαίσιο των εγκαινίων ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ:
α) Η ίδρυση τμημάτων υποδομής με την ονομασία «Ακαδημίες Υποδομών όλων των ηλικιών της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης».
β) Έναρξη των ενεργειών για τη συνεργασία με 10 ερασιτεχνικά σωματεία της Αθήνας, προκειμένου να ενταχθούν στον σχεδιασμό του προγράμματος που αφορά ακαδημίες της ΠΑΕ Απόλλων με στόχο την αξιοποίηση νέων ταλέντων και φυσικά την παροχή τεχνογνωσίας από την ΠΑΕ Απόλλων στα ερασιτεχνικά σωματεία».