Επιστροφή Σταυράκη στον Ολυμπιακό Βόλου

Ομάδα Γ’ Εθνικής με κράμα έμπειρων και νεαρών φιλόδοξων ποδοσφαιριστών θέλει να δημιουργήσει η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου. Μετά τον Αλέκο Αναστασίου που έδωσε χθες το σύνθημα της επανεκκίνησης, ακόμη ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν έχει φορέσει τα ερυθρόλευκα, έχει συμφωνήσει να ενισχύσει τον βολιώτικο σύλλογο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Πρόκειται για τον έμπειρο τερματοφύλακα, Άγγελο Σταυράκη, που επιστρέφει στον Ολυμπιακό Βόλου για να τον βοηθήσει να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες.

Το βιογραφικό του Άγγελου Σταυράκη

Ο Σταυράκης γεννήθηκε στις 19/12/1988 στο Αρμένιο Λάρισας. Η πρώτη ομάδα με την οποία έπαιξε σε Εθνική κατηγορία ήταν ο Εθνικός Φιλιππιάδας, τη σεζόν 2007-08 στη Δ’ Εθνική. Με τον ίδιο σύλλογο την επόμενη τριετία κατέγραψε 68 εμφανίσεις στη Γ’ Εθνική. Το 2011-12 το μοίρασε σε Νίκη (χωρίς να παίξει) και Τηλυκράτη Λευκάδας, κάτω από τα γκολπόστ του οποίου βρέθηκε 17 φορές. Η μοναδική του συμμετοχή στη Β’ Εθνική πραγματοποιήθηκε το 2012-13 με τον Ολυμπιακό Βόλου (στο νικηφόρο 3-1 με τον Θρασύβουλο).

Η σεζόν 2014-15 ήταν γεμάτη για τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα, με 28 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, φορώντας τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς. Την επόμενη περίοδο έπαιξε σε Νίκη και Καλαμάτα με 13 και 12 εμφανίσεις αντίστοιχα. Το 2016-17 έπαιξε σε οκτώ αγώνες του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ την διετία 2017-19 υπερασπίστηκε την εστία του Γ.Σ. Αλμυρού σε 48 παιχνίδια. Την περίοδο 2019-20 μετακόμισε στον Α.Ο. Σελλάνων και ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Ακολούθησαν δύο χρονιές στη Δήμητρα Ευξεινούπολης με πετυχημένες πορείες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τέλος την περσινή σεζόν φόρεσε τα χρώματα του Αχιλλέα Φαρσάλων, στην Α’ ΕΠΣΛ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις