Με χαμόγελα ολοκληρώθηκε η αθλητική σεζόν για την ακαδημία του Βόλου (pics)

Τα απογεύματα της περασμένης Τετάρτης και Πέμπτης, κατακλύστηκε το βοηθητικό του ΕΑΚ από παιδιά και γονείς της ακαδημίας του Βόλου και μέσα σε εορταστικό κλίμα, με μουσική, κεράσματα, κέφι και πολύ παιχνίδι και χαμόγελο ολοκληρώθηκε η αθλητική σεζόν 2022-23.

Δελτίο Τύπου Ακαδημίας Βόλου

Φέτος, με επαγγελματική δουλειά και οργάνωση η Ακαδημία του Βόλου εκτός των ομάδων νέων που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Superleague (Κ15, Κ17, Κ19) δήλωσε συμμετοχή και σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ (Κ7, Κ8, Κ9, Κ10, Κ11, Κ12, Κ13, Κ14, Κ15, Νέων και Κοριτσιών) ενώ ήδη αριθμεί 230 μικρούς αθλητές και αθλήτριες. Στα αξιοσημείωτα όλες οι ομάδες του συλλόγου βρέθηκαν στα μετάλλια με την Κ15 & την Κ14 να αναδεικνύονται πρωταθλήτριες ομάδες.


Τα μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματα αγωνίσθηκαν σε οικογενειακά διπλά (Κ16 με την Κ15 & Κ14 με την Κ13) ενώ τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα (Κ12, Κ11, Κ10, Κ9, Κ8, Κ7) αποχαιρέτησαν την φετινή αθλητική σεζόν με παιχνίδι εναντίον των γονέων τους.
Εδώ και τρία χρόνια έχει καθιερωθεί από τους υπεύθυνους η τελευταία μέρα των προπονήσεων ως οικογενειακή μέρα με τους μικρούς του Βόλου να αντιμετωπίζουν τους μπαμπάδες, αλλά και κάποιες θαρραλέες μαμάδες. Έτσι, αναμετρήθηκαν τα παιδιά με τους γονείς, με τους πρώτους να αναδεικνύονται νικητές σε όλα τα τμήματα και τους δεύτερους εμφανώς ταλαιπωρημένους να δείχνουν απροπόνητοι. Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, φώναξαν “Βόλος” και “καλό καλοκαίρι” και αφού κεράστηκαν και βγήκαν και οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και την έναρξη της νέας αθλητικής σεζόν, με νέες εμπειρίες από Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις