Σαββατοκύριακο επαφών και αποφάσεων στον Ολυμπιακό Β.

Ούτε χθες Παρασκευή (27/5) υπήρξαν εξελίξεις, όσον αφορά τα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό Βόλου και έχουν να κάνουν με τον προπονητή και τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ. Οι τελικές αποφάσεις για τον τεχνικό που θα αναλάβει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος θα παρθούν μέσα…

…στο Σαββατοκύριακο, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να είναι ο υπ’ αριθμόν ένα υποψήφιος, ενώ δεύτερη επιλογή αποτελεί ο Κώστας Παναγόπουλος.
Η διοικούσα επιτροπή έχει καταλήξει στους δύο παραπάνω προπονητές, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν μιλήσει και με τους δύο και άμεσα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους, πολλοί είναι οι υποψήφιοι παίκτες να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα, ωστόσο, δεν πρόκειται να ανακοινωθεί η απόκτηση κάποιου παίκτη, αν πρώτα δεν τελειώσει το θέμα του προπονητή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοικούσα επιτροπή έχει έρθει σε συμφωνία με ορισμένους παίκτες, με θητεία στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ περιμένει τις απαντήσεις και από ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει γίνει πρόταση. Τόσο σε Βολιώτες που αγωνίζονται εντός και εκτός Βόλου, όσο και σε παίκτες που δεν είναι Βολιώτες και είχαν «γεμάτη» χρονιά φέτος στις ομάδες που αγωνίστηκαν.
Την προσεχή εβδομάδα θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των ατόμων που θα απαρτίζουν τη διοικούσα επιτροπή, στην οποία επικεφαλής θα είναι ο κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης. Θυμίζουμε, βάσει και του συμφωνητικού που υπεγράφη με τον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, στη διοικούσα επιτροπή θα μετέχει υποχρεωτικά και ένα μέλος του Ερασιτέχνη, ενώ ο πρόεδρος κ. Νίκος Τσεκούρας, θα είναι το άτομο που θα παρακολουθεί τα έσοδα και τα έξοδα της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ώστε στο τέλος κάθε μήνα να γίνεται εκκαθάριση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις