Σοκ: 19χρονη έγκυος έχασε τη ζωή της – Περίμενε ασθενοφόρο 5 ώρες!

Μία19χρονη καθώς και το παιδί που κυοφορούσε, έχασαν τη ζωή τους την Τρίτη (6.6.2023) γιατί – όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του – το ασθενοφόρο καθυστέρησε κατά πέντε ώρες.

Tο πρωί της Τρίτης η κοπέλα από τη Νέα Μάκρη, έγκυος στον 9ο μήνα, παραπονέθηκε στον σύζυγό της για έντονους πόνους στην κοιλιά. Οι ίδιοι δεν διέθεταν αυτοκίνητο και έτσι στις 8:30 το πρωί κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο έφτασε μετά τη 1:00 το μεσημέρι και μετέφερε τη έγκυο γυναίκα στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε το τραγικό γεγονός, ενώ δεν επιβίωσε ούτε το μωρό της.

Οι συγγενείς καταγγέλλουν πως η 19χρονη ήταν ζωντανή όταν την παρέλαβε το ασθενοφόρο και πιστεύουν ότι ήταν ζωντανή και όταν έφτασε στο κέντρο υγείας Νέας Μάκρης. Διερωτώνται, δε, γιατί – εφόσον η κατάστασή της ήταν σοβαρή – μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και όχι σε κάποιο νοσοκομείο της Αθήνας.

Την ίδια ώρα το ΚΥ Νέας Μάκρης αναφέρει πως παρέλαβε την κοπέλα νεκρή. Το ασθενοφόρο την παρέλαβε στις 13:38 και οι διασώστες προσπάθησαν να τη διασωληνώσουν στον δρόμο προς το κέντρο υγείας.

Η 19χρονη όταν έφτασε είχε μυδρίαση, δηλαδή έντονη διαστολή της κόρης του ματιού κάτι που δείχνει ότι πιθανότατα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πλέον αναμένονται να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις