Έρχεται ο Παπακωνσταντίνου και δρομολογούνται εξελίξεις στη Νίκη

Αν και φαινομενικά υπάρχει στασιμότητα όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς εντούτοις διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν συνεχείς συζητήσεις για το χτίσιμο της Νίκης Βόλου που θα κληθεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24. Για τη βολιώτικη ομάδα αυτή η αγωνιστική περίοδος αποτελεί χρονιά ορόσημο καθώς θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής και θέλει να το γιορτάσει όπως ακριβώς το ονειρεύονται οι χιλιάδες οπαδοί της.

Την Πέμπτη (07/6) ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου αναμένεται να έρθει στον Βόλο ώστε να προχωρήσει αρκετά θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Το “γηπεδικό” είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση. Σ’ αυτό περιλαμβάνεται τόσο η έδρα της ομάδας όσο και τα γήπεδα προπόνησης. Η Νίκη κλήθηκε να δώσει τα μισά της παιχνίδια στη Νεάπολη, χωρίς να έχει την αποκλειστική χρήση, με ότι συνεπάγεται αυτό στη λειτουργικότητα του γηπέδου.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει με τη διοίκηση να βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με την τεχνική ηγεσία για τους παίκτες που θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας και τη νέα σεζόν αλλά και για τους μεταγραφικούς στόχους. Σύμφωνα, με τις δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου η Νίκη θα κινηθεί για 4-5 ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας, κυρίως στο δημιουργικό και στο επιθετικό κομμάτι. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν επαφές με τους ποδοσφαιριστές που υπάρχει διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας αλλά και μ’ αυτούς που θα αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως πολλά συμβόλαια είναι διετούς διάρκειας που περιπλέκει τα πράγματα σε περίπτωση λύσης τους.

Στον αγωνιστικό τομέα παίκτες και τεχνική ηγεσία θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτός περιλαμβάνει δύο νίκες στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια. Αρχικά η Νίκη υποδέχεται τον πρωταθλητή Πανσερραϊκό, στη Νεάπολη, το Σάββατο (10/6, 17:00) και κλείνει τη χρονιά κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’, στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις