Εξαφανίστηκε η ποινή των 30.000 ευρώ και δύο αγωνιστικών για τον Ηρακλή Λάρισας

Μοιράσου το άρθρο

Εξαφανίστηκε η εξοντωτική ποινή του Ηρακλή Λάρισας από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, που είχε τιμωρηθεί με 30.000 ευρώ πρόστιμο και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, για όσα είχαν καταγραφεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Λάρισας

“Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ηρακλής Λάρισας

Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει και χαιρετίζει την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, με την οποία εξαφανίστηκε το πρόστιμο των 30.000.00 που είχε επιβληθεί στην ομάδα μας και η ποινή των 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να ενισχύσει την ομάδα μας στον αγώνα με τον Μακεδονικό, να γίνει ένα με τους παίκτες του Ηρακλή και να πανηγυρίσουμε μια επιτυχία που θα μας κρατήσει ζωντανούς στο δύσκολο δρόμο της παραμονής.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον νομικό μας σύμβουλο Κο Χάρη Γρηγορίου για όλο τον αγώνα που έχει κάνει με την ομάδα μας μέχρι σήμερα. Τελικά το δίκαιο και η αλήθεια είναι πιο δυνατά και στο τέλος κερδίζουν”.

Η απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των: 1) ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας, 2) του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Λίταινα και, 3) του δηλωμένου ως τραυματιοφορέα Πέτρου Καραναστάση, κατά της υπ’ αρίθμ. 149/2023 αποφάσεως του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2.
Μεταρρυθμίζει την απόφαση και επιβάλλει:
-Στον 2ο των εκκαλούντων, αγωνιστικό αποκλεισμό 3 αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ.
-Στον 3ο των εκκαλούντων, χρηματική ποινή ύψους 2.500 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 5 αγωνιστικές ημέρες.
-Στην 1η των εκκαλούντων, χρηματική ποινή ύψους 1.000 ευρώ.
(αγώνας της 22.04.2023, Ηρακλής Λάρισας-ΠΑΟΚ Β’, για το πρωτάθλημα της Super League 2)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις