Τέσσερις ακόμη ανανεώσεις για τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας

Συνέχεια με ακόμη τέσσερις ανανεώσεις για τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας που ολοκληρώνει με ταχείς ρυθμούς τον σχεδιασμό της νέας σεζόν στην Α’ τοπική κατηγορία.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας επικεντρώνει την προσοχή της στον υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας και οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό!

Ο ταλαντούχος και δεινός πρώτος σκόρερ των κυανερυθρων Γιώργος Κιπτίου θα αποτελεί την “αιχμή του δόρατος” και τη νέα σεζόν, αφού ο 24χρονος φορ αποτελεί μια αξιόπιστη επιθετική λύση και διακρίνεται τόσο για την ταχύτητα όσο και για την εκτελεστική του δεινότητα!!!

 

 

Επίσης, οι Αβραάμ Μαρούφ και Παναγιώτης Παπαστεργίου θα φορούν τα κυανέρυθρα και τη νέα αγωνιστική χρονιά με τους δύο προαναφερθέντες αθλητές να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ διακρίνονται για τα έξυπνα αντανακλαστικά και την άψογη τεχνική τους κατάρτιση.

Ακόμα ο 25χρονος αμυντικός Χρήστος Δημητρίου ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Νέας Ιωνίας, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία του και λειτούργησε με ασφάλεια στα μετόπισθεν της ομάδας!!!

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται υγεία με πολλές χαρές και επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων στους παραπάνω αθλητές!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις