Τυπική διαδικασία το ματς με Απόλλωνα Λ. για Ηρακλή (pregame)

Τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία μετρά ο Ηρακλής Βόλου. Οι «κυανόλευκοι» έχουν χάσει κάθε ελπίδα για να τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν την άνοδο και τα ματς που ακολουθούν είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Σήμερα Κυριακή 29/5 στις 17.00 ο Ηρακλής αντιμετωπίζει…

…για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος στο γήπεδο της Φιλιππούπολης τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην Γ’ Εθνική, καθώς μετά από τέσσερα ματς μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία (έχει 10 βαθμούς).
Οι γηπεδούχοι ετοιμάζουν φιέστα για την άνοδο, ενώ ο Ηρακλής από την πλευρά του θα προσπαθήσει να κάνει μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, απέναντι σε μια σαφώς πιο έμπειρη και καλύτερη ομάδα. Θυμίζομε πως ο Ηρακλής είχε ηττηθεί με 3-1 στο ματς του πρώτου γύρου που είχε γίνει στο «Π. Μαγουλάς».
Ο προπονητής των «κυανολεύκων», Γιάννης Φασουράκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του είναι οι: Πολυμέρου, Ανατολής, Ασλάνογλου, Ντούρο, Τζιόλας, Μοράλες, Σουλιώτης, Ζαρίφης, Φέζο, Κοντοβάς, Γκάγκας, Νούσιας, Τσελεπής, Τσουκάλης, Τζήμας, Μόσιος, Βουρδάκης, Σοροβόλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις