Επιτυχημένο το 3ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Ακαδημιών, Αγ. Παρασκευής Βόλου

Το Σάββατο 28-5-2016, στις εγκαταστάσεις της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΟΛΟΥ, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο «3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ- 2016». Πρόκειται για ένα τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου, που απευθύνεται σε μικρά παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2006, 2007 και 2008, τα οποία λόγω της μικρής ηλικίας τους, δεν συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ…

Η όλη εκδήλωση διεξήχθη σε μορφή τουρνουά και στόχευε στην ψυχαγωγία των μικρών αθλητών, που απαλλαγμένοι από άγχος απόλαυσαν τη συμμετοχή σε παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικά γήπεδα και τα παρακολούθησε πλήθος κόσμου.
Στο «3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – 2016» συμμετείχαν πέραν της διοργανώτριας και οι ακαδημίες Άθλος Αλμ., Διμήνι, Θησέας, Μαγνησιακός, Νίκη Β., Σαρακηνός, Ολυμπιακός Β.
Χορηγός της διοργάνωσης ήταν η εταιρία αναψυκτικών «ΕΨΑ».
Την ευθύνη της διοργάνωσης, που έχει γίνει θεσμός, την είχε η Σχολή της Αγ. Παρασκευής Βόλου, η οποία ευχαριστεί για την ΤΕΔ/ΕΠΣΘ για τη διάθεση των διαιτητών και τη χορηγό εταιρία «ΕΨΑ».
Επίσης, ευχαριστεί θερμά τις Ακαδημίες που συμμετείχαν με τα τμήματά τους, χωρίς την παρουσία των οποίων δεν θα υπήρχε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.
*Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις