Την Πέμπτη η απόφαση για τους «ντοπέ» παίκτες του Ολυμπιακού Β.

Την προσεχή Πέμπτη 30/7 αναμένεται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τους δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ που διενεργήθηκε στον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη στις 11 Ιουνίου. Θυμίζουμε, πως…

…στις 24/7 οι δύο ποδοσφαιριστές απολογήθηκαν ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής, ενώ ο ένας από αυτούς αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους». Παρουσίασε στην Επιτροπή το σκεύασμα του λιποδιαλύτη που πήρε και το οποίο περιείχε την απαγορευμένη ουσία και ελπίζει να του επιβληθεί ποινή μικρότερη των δύο ετών που προβλέπει ο νόμος για τους αθλητές που κάνουν χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Όσον αφορά τον δεύτερο ποδοσφαιριστή, όπως υποστηρίζουν στον Ολυμπιακό Βόλου, δεν θα έχει πρόβλημα. Στην εξέταση ούρων ανιχνεύτηκε μικρή ποσότητα ψευδοεφαιδρίνης (λίγο πάνω από το επιτρεπτό όριο), η οποία περιέχονταν σε χάπι που πήρε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής για κρυολόγημα.
Θυμίζουμε, πως στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν θα επιβληθεί κάποια ποινή, ωστόσο, υπάρχει αγωνία για την απόφαση που θα αφορά αποκλειστικά τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις