Κοντογεωργάκης: «Δημιουργούμε πρόβλημα σε κάποιους αυτόκλητους σωτήρες»

Στο πλευρό του Λεωνίδα Κωτούλα για την ανάπτυξη και πρόοδο του Γ.Σ. Αλμυρού θα παραμείνει ο Δημήτρης Κοντογεωργάκης, σύμφωνα με δήλωσή του, παίρνοντας αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο της Δυτικής Μαγνησίας.

Αναλυτικά:

«Πριν από δύο χρόνια έχοντας παρευρεθεί στην γενική συνέλευση του Γ.Σ.Α και βλέποντας την τότε διοίκηση να δηλώνει κουρασμένη οικονομικά και ψυχολογικά αλλά κ κανενός ενδιαφέροντος ανάληψης της διοίκησης του ιστορικού συλλόγου αποφασίσαμε με προτροπή του Λεωνίδα Κωτούλα εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου με την βοήθεια έμπειρων παραγόντων να μπούμε μπροστά πριν το πλοίο βουλιάξει…..

Με τα στραβά μας, τα κακά μας αλλά κ με τα καλά μας θεωρώ ότι δώσαμε μια προοπτική κ ένα βήμα μπροστά στον σύλλογο.

Βλέποντας ότι το να βάλεις τον ιστορικότερο ερασιτεχνικό σύλλογο της Μαγνησίας σε μια σειρά κανονικότητας και νομιμότητας δημιουργεί σε κάποιους αυτόκλητους σωτήρες και μόνιμους αρνητές των πάντων πρόβλημα θεωρώ ότι κάτι κάνουμε σωστά.

Όταν αυτοί που δημιούργησαν ένα τυχάρπαστο καταστατικό κ τώρα δημόσια το αμφισβητούν, όταν κάποιοι βλέποντας τον Γ.Σ.Α. ως κέντρο προσωπικής εκμετάλλευσης, ΕΓΩ θα μείνω πιστός στο σχέδιο κ στο πλάνο του Λεωνίδα Κωτούλα για την ανάπτυξη κ πρόοδο του Γ. Σ. Αλμυρού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις