Σώθηκε ο Πανελευσινιακός!

Ο στόχος της 4ης θέσης απομακρύνθηκε… νωρίς για τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας ενημερώθηκε ότι ο διεκδικητής Απόλλων έκανε περίπατο στις Σέρρες και παρότι ως το 84′ έδειχνε να στεκέται στο ύψος της, τελικά παραχώρησε στον Πανελευσινιακό το αποτέλεσμα που κρατά τον δεύτερο στην κατηγορία!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28′ με τον Σιατραβάνη, ο οποίος, μάλιστα, ήταν ήδη τραυματίας και ετοιμαζόταν να γίνει αλλαγή. Ο Νεόφυτος στο 69′ είχε δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσα στο 57′, όταν ο Τσολακίδης αστόχησε μόνος στη μικρή περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν στο δεύτερο 45λεπτο, έπαιξαν φουλ επίθεση και στο 84′ ο Γιαννιτσάνης σημείωσε το γκολ – παραμονή στην κατηγορία. Από ασίστ του Λίτσου ο μεσοεπιθετικός της ομάδας της δυτικής Αττικής με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Πίτκα.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, μικρή σημασία έχει για τον Πανελευσινιακό η έκβαση της ένστασης σε βάρος του Αχαρναϊκού. Από την άλλη πλευρά η Λαμία δεδομένης της νίκης του Απόλλωνα θα ήταν έτσι κι αλλιώς 5η, οπότε το τρίποντο το ήθελε για να κλείσει με καλές εντυπώσεις τη χρονιά και, φυσικά, να μη δώσει δικαιώματα…

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1-1
Σκόρερ: 28′ Σιατραβάνης – 84′ Γιαννιτσάνης
Δοκάρι: 69′ Νεόφυτος

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Παπαργυρίου, Γιαλούσης, Ντάσιος, Σιλιγαρδάκης (87′ Αλεξίου), Τζόκιτς, Σιατραβάνης (29′ Νεόφυτος), Μπουλούλης, Νατσιόπουλος, Καραλής (66′ Αντωνόπουλος), Πίντο.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Τσίγκρος, Ανδρίκος, Αρβανίτης, Βαλιτζό, Κωνσταντινίδης, Κασνέτση (46′ Βαϊσχάιμερ), Κυζιρίδης (65′ Λίτσος), Σταματάκης (46′ Τσολακίδης), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις