Έρχεται Χιλιανός μέσος για τον Ολυμπιακό Β.

Στην απόκτηση ξένου μέσου προχωρά ο Ολυμπιακός Βόλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του goalpost.gr οι «ερυθρόλευκοι» αποκτούν Χιλιανό χαφ, ο οποίος έχει πολύ καλό βιογραφικό και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις του άξονα.

…Είναι 23 ετών, σε ηλικία 18 χρόνων πήγε στην Ιταλία και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδα Α’ Εθνικής της Χιλής. Θα βρίσκεται σήμερα ή το αργότερο αύριο Τετάρτη (30/7) στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος παίκτης θα περάσει από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και από τη στιγμή που δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα αποκτηθεί. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ τα έχουν βρει στο οικονομικό με τον Χιλιανό μέσο και μένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες του συμβολαίου.
Αν αποκτηθεί ο εν λόγω Χιλιανός ποδοσφαιριστής, κλείνουν οι θέσεις των ξένων παικτών που μπορεί να αποκτήσει ο Ολυμπιακός (οι άλλοι δύο είναι ο Κλάρενς Μπιτάνγκ και ο Χεσούς Μέζα). Βέβαι θα μπορεί να αποκτήσει κοινοτικό ποδοσφαιριστή (υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ), ενώ θυμίζουμε πως οι ομάδες της Football League επιτρέπεται να έχουν μέχρι και πέντε μη Έλληνες παίκτες στην ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση φορ περιοχής και άμεσα αναμένεται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Επίσης, στον Ολυμπιακό κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις