Νέα ήττα για Ηρακλή Β., εκτός έδρας από Απόλλωνα Λαρ. με 3-0

Δεν κατάφερε ο Ηρακλής να αλλάξει κάτι στην ως τώρα εικόνα του, στο μίνι πρωτάθλημα των πρωταθλητών Ενώσεων, καθώς γνώρισε νέα ήττα αυτή τη φορά στη Φιλιππούπολη Λάρισας από τον τοπικό Απόλλωνα με 3-0, την πέμπτη σε ισάριθμα παιχνίδια και παρέμεινε στους μηδέν βαθμούς…

Εορταστικό το κλίμα για τους γηπεδούχους, που έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ΄ εθνική, ωστόσο η υπερβολική ζέστη απέτρεψε του φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο και να τιμήσουν όπως θα έπρεπε την προσπάθεια της ομάδας τους.
Στο 5′ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Κυριάκος όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ που έκανε πέρασε άουτ. Στο 29′ ο Γιαννακόπουλος από αριστερά βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, όμως το σουτ πέρασε άουτ.
Στο 31′ ο Κυριάκος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 53′ ο Μοράλες έκανε χέρι, ο διαιτητής έδειξε σωστά πέναλτι και ο Κυριάκος έκανε το 2-0. Στο 59′ ο Κυριάκος είχε οριζόντιο δοκάρι! Στο 84′ ο Παλάσκας με σουτ διαμόρφωσε το 3-0.
Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Κουρδής Τ., Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γεωργούλης, Φλώρος, Χατζής, Παλάσκας, Κολοβός (46′ Κουβελάς), Νάστας (67′ Ιωαννίδης), Κυριάκος (75′ Κούρο), Σκούπρας.
Ηρακλής Βόλου (Γιάννης Φασουράκης): Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Ζαρίφης, Μοράλες, Φέζο, Νούσιας (64′ Βουρδάκης), Γκάγκας, Τσελέπης, Τσουκάλης, Μόσιος.

ΠΗΓΗ: athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις