Αχιλλέας και Ρήγας τίμησαν τη μνήμη του Απ. Πλασταρά

Οι άνθρωποι του Αχιλλέα και του Ρήγα Φεραίου δεν ξέχασαν τον Αποστόλη Πλασταρά, που το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο πρόωρα και άδικα τον Οκτώβριο του 2015 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο Πλασταράς είχε ξεκινήσει το ποδόσφαιρο στον Αχιλλέα, που ήταν η ομάδα της γενέτειράς του, ενώ την περίοδο 2004-05 είχε…

…προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον Ρήγα Φεραίο, στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Πριν από την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και παράγοντες του Ρήγα άφησαν από ένα τριαντάφυλλο στη φανέλα του Πλασταρά με το Νο 10. Από την πλευρά της, η διοίκηση του Αχιλλέα απένειμε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια Πλασταρά την οποία παρέλαβε η αδελφή του Κατερίνα, στον Ρήγα Φεραίο για τη συμμετοχή του στο φιλικό, καθώς και στον αρχιδιαιτητή Γιάννη Κοζάκη, ο οποίος «σφύριξε» και στο ματς. Να σημειωθεί ότι το «παρών» στο παιχνίδι έδωσε και ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΘ Μίλτος Καλόγηρος.
Φυσικά το αγωνιστικό κομμάτι περνά σε δεύτερη μοίρα. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Ρήγας νίκησε 5-1, φορτσάροντας στο δεύτερο ημίχρονο, αφού το πρώτο μέρος ήταν ισόπαλο 1-1. Ο Τσίπι άνοιξε το σκορ για τους Βελεστινιώτες και ο Σπανός έφερε το ματς στα ίσα. Ο Κορέτα με δύο συνεχόμενα γκολ έκανε το 1-3 για τον Ρήγα, ο Τσίπι σημείωσε το 1-4 και ο Λάμπρου διαμόρφωσε το τελικό 1-5.
Να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του Ρήγα Λάκης Μπακάλης χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου (Τσιότρας, Κουλόλι, Κουσκουρίδας, Αραμπατζής, Χότζα, Τανός, Τζέκα, Καραβασίλης, Μπόλκας), ενώ από πλευράς Αχιλλέα αγωνίστηκε και ο 13χρονος Δρόσος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Τσουκάρας, Διαμαντής, Τσεκούρας, Μαλλιαρός, Τσιοκάρας, Σπανός, Χατζηγεωργίου, Μόσχος, Γουργιώτης, Κουτσανίτης, Στεργίου. Επίσης, έπαιξαν και οι: Αραπίτσας, Έρισον, Δρόσος.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Κουλόλι, Αποστολίδης, Σπαθής, Λάμπρου, Αλεξίου, Μπομπότης, Χότζα, Τζέκα, Κορέτα, Τσίπι. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Τσιότρας, Κουσκουρίδας, Αραμπατζής, Τανός, Καραβασίλης, Μπόλκας.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις