Ο Γρηγορίου αναλαμβάνει προπονητής στην Κέρκυρα

Το όνομά του δεν έπαψε να συζητιέται τον τελευταίο χρόνο κι ας αποφάσισε εκείνος να αποχωρήσει από την Κέρκυρα και να δώσει τα χέρια με τον Ατρόμητο.
Ακόμα και όταν απολύθηκε ο Άγγελος Διγκόζης, έγιναν μεγάλες προσπάθειες για να επιστρέψει. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, όμως, ήταν ανένδοτος τότε ξεκαθαρίζοντας…

…ότι δεν πηγαίνει σε ομάδα Β’ Εθνικής.
Οι Φαίακες τελικά εξασφάλισαν την άνοδο και λίγο αργότερα ήρθε και το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.
Οι Επτανήσιοι έχουν ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον Γρηγορίου και όλα δείχνουν πως εντός των ημερών η επιστροφή του θα κλειδώσει.
Επαφές έγιναν τόσο με τον Στάικο Βεργέτη όσο και με τον Άκη Μάντζιο. Ο δεύτερος δεν είναι ζεστός στο να εργαστεί ξανά στην Κέρκυρα, ενώ ο πρώτος παρουσιάστηκε διστακτικός στο να αφήσει τον Αστέρα Τρίπολης. Επισήμως, πάντως, αυτό που διαρρέεται είναι πως εξελίξεις επί του θέματος θα έχουμε από την Τρίτη (31/5).
Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει τη Δευτέρα (30/5) στη βάση της. Οι περισσότεροι, βέβαια, έχουν ήδη κλείσει εισιτήρια και θα αποχωρήσουν, αφού δεν θα γίνει άλλη προπόνηση για φέτος.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις