Μήνυμα αλλαγής και κάθαρσης από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ προς τις ΕΠΣ

Μήνυμα αλλαγής και κάθαρσης έστειλαν προς τις 35 Ενώσεις που έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση που διοργάνωσε η αντιπολίτευση στη Θεσσαλονίκη οι Ιβάν Σαββίδης, Δ. Μελισσανίδης και Χρ. Παναγόπουλος, που εκπροσώπησε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Ι. Αλαφούζο. Ο Δ. Μελισσανίδης είπε:…

“Γίνεται μία προσπάθεια να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Απόδειξη είναι ότι τρία μεγάλα σωματεία είμαστε εδώ. Και οι τρεις θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Είμαστε τρεις μακάρι να έρθουν μαζί μας και άλλοι. Βοηθήστε μας. Είναι κρίμα να σκοτώνουμε αυτό που αγαπάμε”.
Ο Χρ. Παναγόπουλος διαβάζοντας μήνυμα του προέδρου του Παναθηναϊκού, Ι. Αλαφούζου, είπε: «Συγνώμη από εσάς. Μου έτυχε ένα απρόοπτο προσωπικό πρόβλημα. Παρόλο που δεν είμαι παρών ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχουν ταλαιπωρηθεί από το παράνομο σύστημα της ΕΠΟ… Μια ομάδα ανθρώπων εποπτευόμενη από έναν παράγοντα που τοποθετεί πάντα μόνο τους αρεστούς. Ο Παναθηναϊκός στα χρόνια μου στάθηκε απέναντι στο σύστημα διαφθοράς. Το τίμημα ήταν βαρύ, είμαστε όμως ανυποχώρητοι. Το δίκιο θα κερδίσει. Όλοι εμείς πιστεύουμε στις ίδιες αρχές, την ισονομία και την διαφάνεια. Από εσάς περιμένουμε προτάσεις και λύσεις».
Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε: “Ευχαριστώ που ήρθατε εδώ. Θα είμαι σύντομος. Όλοι όσοι συγκεντρωθήκαμε δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση του ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ έχει διαλέξει τον δρόμο της κάθαρσης και θα μείνει σε αυτόν. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει διαφθορά. Ήρθε η αρχή. Τρεις ομάδες έχουν ενωθεί για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί ώστε να καταστρέψουμε το αμαρτωλό σύστημα και να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις